اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

آغاز فعالیت «گروه مشاوران هنر» مجمع صنفی ناشران موسیقی/معاونت هنری و توسعه هنر در مدارس

تفاهم نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش فرصت هایی را برای توسعه هنر در مدارس و تقویت هنرستان ها فراهم می کند.

آغاز فعالیت «گروه مشاوران هنر» مجمع صنفی ناشران موسیقی/معاونت هنری و توسعه هنر در مدارس

به گزارش خبرگزاری فارس، مدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی با اعلام آغاز فعالیت «گروه مشاوران هنر» این مجموعه صنفی توضیح داد: خوشبختانه بعد از سالها تلاش و رایزنی که با مدیران ادوار مختلف دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته بود، توانستیم «گروه مشاوران هنر» مجمع صنفی ناشران موسیقی را راه اندازی کنیم. البته آنچه در گام اول فعالیت های این گروه انجام خواهد گرفت حضور در بخش شعر و بعد از آن موسیقی است که بتوانیم دراین راستا پیرامون یک سری از وظایف دفتر موسیقی وزارت ارشاد کمک هایی را انجام دهیم.

وی درباره جزییات فعالیت «گروه مشاوران هنر» مجمع صنفی ناشران موسیقی گفت: به هر حال همان گونه که اشاره کردم مجمع صنفی ناشران موسیقی بعد از رایزنی و جلسه های مختلف با مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در راستای بهینه سازی آثار انتشاریافته در حوزه های مختلف موسیقی، گروه مشاوران هنر را تاسیس کرده است.این گروه در مرحله اول، در رابطه با متون و ترانه های ارسالی به دفتر موسیقی، فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

مدیرعامل مجمع صنفی ناشران موسیقی در بخش دیگری از صحبت های خود با معرفی تعدادی از شاعران مطرح کشورمان در مجموعه «گروه مشاوران هنر» بیان کرد: گروه مشاوران هنر متشکل از محمدعلی بهمنی، عبدالجبار کاکایی،امید صباغ نو، صابر قدیمی، هما سعادت، میثم یوسفی و حسین غیاثی تعدادی از شاعران و ترانه سرایان برجسته و شناخته¬شده¬ حوزه موسیقی هستند که امروزه خود از دست اندرکاران فعال تولید ترانه و آثار موسیقی به حساب می آیند. به همین منظور با توجه به تعامل و همکاری دفتر موسیقی، بازبینی و تایید گروه مشاوران در قدم اول می تواند زمینه ای برای برقراری همکاری بیشتر اعضای مجمع صنفی و دفتر موسیقی به دنبال داشته باشد.

رجب پور تاکید کرد: با توجه به حجم بالای متون ارسالی به سامانه مجوز دفتر موسیقی، اشعار بررسی شده توسط این گروه می تواند با رویکرد و اولویت ویژه ای بررسی شود. اولین بخش از حوزه فعالیت این گروه به موضوع متن و ترانه اختصاص دارد اما مجمع صنفی امیدوار است در آینده ای نزدیک موضوع آهنگسازی و تنظیم آثار موسیقی را نیز با حضور هنرمندانی متخصص در این حوزه به شورای خود اضافه کند.
*********************

 

توسعه هنر در مدارس و ارتقای سلیقه و شناخت هنری دانش آموزان

تفاهم نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش فرصت هایی را برای توسعه هنر در مدارس و تقویت هنرستان ها فراهم می کند.

سید مجتبی حسینی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به امضای تفاهم نامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش گفت: از دو سال پیش جلسات و مذاکراتی از طرف معاونت امور هنری و دفتر برنامه ریزی و آموزش های هنری برای مسایل هنر در آموزش و پرورش و هنرستان ها انجام شد و به امضای تفاهم نامه میان دو وزارتخانه رسید. البته در این تفاهم نامه علاوه بر امور هنری مانند موسیقی، تئاتر، هنرهای تجسمی و موضوع آموزش هنر که در حوزه معاونت هنری است، همکاری هایی در زمینه فرهنگی و کتاب، فعالیت های سینمایی، رسانه ای و قرآنی نیز تعریف شده است.

حسینی در ادامه گفت: تقویت آموزش هنر و پرورش هنری دانش آموزان از ضرورت های جدی است که در این تفاهم نامه نیز مورد توجه قرار گرفته است. آموزش مناسب هنر می تواند کودکان و نوجوانان را از مدارس با هنر و آثار هنری حرفه ای و مبتنی بر فرهنگ و اندیشه آشنا کند و سلیقه هنری آنان را پرورش دهد و به تشخیص سره از ناسره در هنر کمک کند. ممکن است این دانش آموزان در آینده هنرمند نشوند اما با آموزش هنر خلاق  به طور مستمر و جدی در مدارس در آینده به مخاطبان حرفه ای هنر تبدیل می شوند که با شناخت هنری و آگاهی به مسایل و جریان های هنری گذشته و امروز انتخاب کنند و مخاطب حرفه ای هنر باشند.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به هنرستان ها به عنوان مراکز مهم، معتبر و تاثیرگذار آموزش هنر گفت: هنرستان های هنرهای زیبا که بعضی از آنها سابقه بیش از صد سال دارند نقش موثری در آموزش هنر داشته اند و دارند و بسیاری از هنرمندان شاخص امروز کشور آموزش هنر را در هنرستان ها آغاز کردند و هنر را آموختند. یکی از مواردی که با وزارت آموزش و پرورش گفت و گو شد و در تفاهم نامه نیز آمده است توسعه کمی و کیفی هنرستان های کشور است. البته در سه سال اخیر نیز با پیگیری های معاونت امور هنری و مشارکت و همراهی استان ها تعداد هنرستان های کشور افزایش 25 درصدی داشته و از 40 هنرستان به 50 هنرستان رسیده است. بر اساس این تفاهم نامه افزایش تعداد هنرستان ها در کشور و همچنین ایجاد زمینه تقویت کیفی آموزش از نظر منابع، مدرسان، امکانات و فضاهای مورد نیاز آموزشی و ...دنبال می شود.

حسینی یکی از ویژگی های تفاهم نامه را توسعه کسب و کارهای آموزش هنر دانست و ادامه داد: تعداد زیادی از آموزشگاههای هنری و موسسات فرهنگی هنری دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در طرح مهارت آموزی هنرستان های کاردانش و نیز طرح ایران مهارت فعال خواهند شد.

معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به ظرفیت ها و استعدادهای فراوان جوان در زمینه هنر و مراکز آموزشی متعدد هنر و ظرفیت های هنری کشور، المپیاد هنر در کنار المپیادهای علمی و ادبی می تواند برنامه ریزی و برگزار شود و فرصتی برای معرفی برگزیدگان جوان هنری در کنار جشنواره های هنری که برای استعدادیابی برگزار می شود، فراهم شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول