اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

نخستین محرک گیاهی رشد دام در کاشان تولید شد

مدیرعامل شرکت داروسازی باریج اسانس گفت: بیواستارتر باریج داروی جدید دامپزشکی برای نخستین بار با اندیکاسیون متفاوت با هدف تحریک رشد و اشتهاآوری برای دام بزرگ تولید شد.

نخستین محرک گیاهی رشد دام در کاشان تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، لاله حجازی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در خصوص این مکمل گیاهی دامپزشکی اظهار کرد: در کار آزمایی بالینی نتایج بسیار خوبی از این دارو به دست آمد و اثبات شد مصرف آن باعث اشتهاآوری و افزایش مصرف خوراک دام می‌شود همچنین این دارو باعث بهبود رشد، ضریب تبدیل و صفات اسکلتی دام نیز می‌شود.

مدیرعامل شرکت داروسازی باریج اسانس، بیواستارتر باریج را مقرون‌ به‌ صرفه دانست و گفت: امروزه اکثراً از آنتی‌بیوتیک‌ها به‌ عنوان محرک رشد دام استفاده می‌کنند که باعث ایجاد مقاومت دام در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها می‌شود و با مصرف گوشت و شیر حیوان این مقاومت دارویی در بدن انسان نیز ایجاد می‌شود به همین دلیل در سال‌های اخیر داروهای گیاهی در حوزه‌های دامپزشکی رشد بی‌سابقه‌ای را تجربه کرده است.

کارآفرین داروهای گیاهی در کشور افزود: گیاهان و ترکیبات فعال آن‌ها تأثیر بسیار زیادی در جلوگیری از رشد میکروب‌های بیماری‌زا، کمک به هضم و جذب مواد مغذی، افزایش اشتها و تقویت سیستم ایمنی دارند که بیواستارتر باریج دارای تمام این ویژگی‌ها است.

حجازی در خصوص سایر ویژگی‌های بیواستارتر باریج گفت: این مکمل گیاهی دامپزشکی با فرمولی خاص طراحی‌شده و باعث افزایش جذب، بهبود اسکور مدفوع در دام همچنین افزایش و بهبود وضعیت سیستم ایمنی شده است.

این فعال دانش‌بنیان ضریب تبدیل را مهم خواند و ابراز داشت: ضریب تبدیل یعنی درازای دریافت یک کیلوگرم غذا توسط دام، میزان وزن‌گیری حیوان چه مقدار خواهد بود که بیواستارتر باریج افزایش معنی‌دار ضریب تبدیل غذایی در دام را به همراه داشته است همچنین مصرف این مکمل باعث بهبود بسیار خوب مصرف خوراک نسبت به گروه شاهد نیز شده است.

کتان قهوه‌ای (بَزرَک)، آویشن شیرازی، پونه و رزماری چهار گیاه تشکیل‌دهنده بیواستارتر باریج

مدیرعامل شرکت داروسازی باریج اسانس در خصوص گیاهان به‌کاررفته در این مکمل گیاهی دامپزشکی گفت: گیاه آویشن با دارا بودن تیمول و کارواکرول به‌عنوان ضد باکتری، ضدویروس، آنتی‌سپتیک، ضد تب، ضد احتقان و ضدالتهاب است همچنین مواد مؤثره این گیاه موکولی تیک بوده و سبب تسهیل در خروج ترشحات از دستگاه تنفس می‌گردد بنابراین آویشن تأثیر بسیار خوبی بر فعالیت متابولیک فلور دستگاه گوارش دام دارد.

وی در خصوص مطالعات انجام‌شده پیرامون روغن کتان در بیواستارتر باریج بیان داشت: روغن کتان یکی از غنی‌ترین منابع امگا ۳ است که در تحقیق‌های انجام‌شده نشان داده‌ است مصرف اسیدهای چرب در خوراک گوساله‌ها موجب افزایش وزن روزانه، افزایش رشد استخوان، افزایش بازده خوراک و کاهش تعداد روزهای با اسکور نامناسب مدفوع می‌شود همچنین در مطالعه‌ای استفاده از مکمل‌های اسید بوتیریک، اسیدهای چرب متوسط‌زنجیر و اسید لینولینک در جیره گوساله‌ها باعث بهبود شاخص‌های سیستم ایمنی شده است.

کارآفرین داروی گیاهی در خصوص تأثیر پونه در برطرف کردن مشکلات روده‌ای گوساله توضیح داد: پونه به درمان اسهال و بیماری‌های روده‌ای گوساله کمک و مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی را برطرف کرده و موجب تقویت معده و دفع صفرا می‌شود همچنین پونه به دلیل دارا بودن ترکیبات ضد باکتریایی همانند آنتی‌بیوتیک عمل کرده و ضد انگلی قوی محسوب می‌شود.

حجازی در خصوص گیاه رز ماری استفاده‌شده در بیواستارتر باریج نیز گفت: رز ماری یکی از بیشترین مقادیر آنتی‌اکسیدان را در بین گیاهان دارد و اثر ضد میکروبی وسیع، محافظت از کبد، کاهش درد کولیک، ضد تشنج، کنترل سرفه و بهبود عملکرد کلی حیوان را دارا است.

انتهای پیام/۶۳۱۰۸/ص۲۰/و

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول