اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

ساخت نخستین پیشران نانوماهواره‌ای با پیشرانش یون خالص

محققان در پژوهش جدید خود پیشران چاپ سه‌بعدی را تولید کردند که یون‌های خالص منتشر می‌کند و این موضوع آن را به یک منبع پیشرانش بسیار کارآمد برای نانوماهواره‌ها تبدیل می‌کند.

ساخت نخستین پیشران نانوماهواره‌ای با پیشرانش یون خالص

به گزارش خبرنگار گروه علمو پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از ام‌ای‌تی، محققان دانشگاه «ام.آی.تی» پیشران چاپ سه‌بعدی(۳D-printed thruster) را تولید کردند که یون‌های خالص منتشر می‌کند و این موضوع آن را به یک منبع پیشرانش بسیار کارآمد برای نانوماهواره‌ها تبدیل می‌کند.

به گفته محققان، فناوری جدید می‌تواند یک منبع محرکه ارزان قیمت و بسیار کارآمد برای ماهواره‌های مینیاتوری باشد.

«لوئیس فرناندو ولاسکز-گارسیا»، دانشمند اصلی این تحقیق از آزمایشگاه‌های فناوری میکروسیستم ام.آی.تی گفت: پیشرانش همراه با یون‌های خالص از پیشرفته‌ترین روش‌های پیشرانش ماهواره‌ای به شمار می‌رود و کارآمدتر نیز است چرا که باعث می‌شود رانش بیشتری در واحد جریان سوخت موشک وجود داشته باشد. عملا رانش تولید شده توسط دستگاه محققان که در مقیاس چند ۱۰ میکرونیوتون قابل اندازه‌گیری است در واقع بسیار کوچک است.

با این حال، در محیط بدون اصطکاک فضا، یک تاسواره یا یک ماهواره کوچک می‌تواند سالها از چنین پیشران‌هایی برای شتاب بیشتر یا انجام مانور استفاده کنند.

یافته‌های این مطالعه در مجله «Additive Manufacturing» منتشر شده، این پیشران جدید که با استفاده از ترکیبی از چاپ سه‌بعدی و فرایند هیدروترمال نانوسیم‌های روی ساخته شده است، اولین دستگاه تولید یون‌های خالص از مایعات یونی مورد استفاده برای تولید پیشرانش است.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول