اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  آذربایجان شرقی

ثبت شیوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی از ثبت شیوه تهیه پنیر لیقوان به عنوان یکی از نمادهای مهم و اصلی لبنی آذربایجان، در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.

ثبت شیوه تهیه پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد حمزه‌زاده  از ثبت شیوه تهیه پنیر لیقوان به عنوان یکی از نمادهای مهم و اصلی لبنی آذربایجان در فهرست آثار ملی کشور خبر داد و اظهار داشت: این محصول از مهم‌ترین ظرفیت‌های گردشگری غذا در آذربایجان‌شرقی و کشور محسوب می‌‌شود که حاصل زحمات نسل‌های متمادی از مردم خوش‌ذوق روستای لیقوان است و طبق گفته‌ گذشتگان، تولید پنیر بیش از صدها سال قبل بین مردم منطقه رایج بوده و به همین خاطر می‌‌توان پنیر لیقوان را یکی از بهترین پنیرهای ایران و جهان دانست که از شیر گوسفند نژاد قزل به دست آمده است.

وی افزود: پنیر لیقوان از جمله پنیرهای مشهور و منحصر ‌به‌‌فرد جهان است که به سبب اینکه از شیر حیوانات پرورش‌یافته در دامنه سهند تولید می‌شود که به لحاظ مرغوبیت، کیفیت، عطر و طعم خوب در سطح عالی قرار دارد.

حمزه‌زاده گفت: این اداره‌کل از سال گذشته در حال طی فرآیند ثبت پرونده پنیر لیقوان در فهرست آثار ملی بود که خوشبختانه با پیگیری مستمر معاونت میراث‌فرهنگی استان شیوه تهیه پنیر لیقوان به عنوان یکی از آثار ناملموس استان در جلسه اخیر شورای ثبت ملی آثار، در فهرست آثار ملی کشور قرار گرفت.

انتهای پیام/60001/س

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول