اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  رادیو و تلویزیون

علی سلیمانی: شجاعت رسانه ملی در ساخت «دادستان»/ سریال فضای فرهنگی جدیدی را نوید می‌دهد

بازیگر سریال «دادستان» گفت: مسؤولان تلویزیون با تولید سریال «دادستان» این شجاعت را نشان دادند که به مسائلی همچون اختلاس، آقازاده‌ها، اختلاس سه هزار میلیاردی و ... می‌پردازند.

علی سلیمانی: شجاعت رسانه ملی در ساخت «دادستان»/ سریال فضای فرهنگی جدیدی را نوید می‌دهد

علی سلیمانی سرنسری بازیگر نقش «صادق» در سریال «دادستان» در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت: از ویژگی های نقش صادق برای من این بود که دو فضا را تجربه می‌کند؛ هم فضای پلیسی امنیتی و هم فضای نفوذ به گروه خلافکار. در فضای نفوذ به گروه‌های خلافکار فضای دراماتیک خوبی ایجاد می‌شود. هیچ یک از نقش ها این ویژگی را ندارد که هم در فضای مثبت و هم در فضای منفی بازی داشته باشد. به نظرم نقش خیلی خاصی است و برایم جالب بود و هر بازیگری دوست دارد خودش را به چالش بکشد؛ من هم با این نقش خودم را به چالش کشیدم.

**تلویزیون در ساخت «دادستان» شجاعت نشان داد

وی درباره روند داستان و ایجاد فضای گفتمان‌سازی و عدالت خواهی و مطالبه گری در رسانه ملی، گفت: اولین بار است که تلویزیون شجاعت به خرج می‌دهد حرف‌هایی که مردم علیه مسئولین مختلف کشور (قضایی، مقننه و مجریه) می‌زنند را بازگو می‌کند و مطالبه‌گری را مطرح می‌کند. در سریال حرف‌هایی را می‌شنویم که در خیابان و از افراد عادی جامعه می‌شنویم.

سلیمانی تصریح کرد: تلویزیون و مدیران آن این شجاعت را به خرج دادند که حرف‌هایی که مطالبه‌گر است و در  سریال می‌بینیم را بزنند. مطالبه‌گری از این جنس که  فردی که در امریکا تحصیل کرده و ماهی ۸۰ میلیون دریافتی دارد برای مردم چه کار کرده و به کدام درد مردم رسیدگی می‌کند؟ یا مطالبه گری از این جنس که چرا خیلی چیزها سر جایش نیست.  در حالی که مردم و مسئولین هر دو یک نقطه مشترک دارند آن هم عدالت‌خواهی است که از شعارهای انقلاب است و باید محقق می‌شد اما سهم مسئولین و مردم متفاوت است.

 

**آثاری نظیر «دادستان» همه را به چالش می کشد

بازیگر سریال‌های پربیننده تلویزیون در ادامه گفت: مسئولین تلویزیون با تولید سریال «دادستان» این شجاعت را نشان دادند که به مسائلی همچون اختلاس، آقازاده‌ها، اختلاس سه هزار میلیاردی و...  بپردازند. نمایش این سریال فضای فرهنگی جدیدی را نوید می‌دهد. این دست آثار هم مردم و هم هنرمندها را به چالش می‌کشد.

**سریال کاملا نزدیک به واقعیت جامعه است

وی درباره برخی نقدهایی که به سریال وارد شده و آن را شعارزده می‌دانند گفت: سوالم این است  شعار بد است؟ خیلی از انقلاب‌ها و تغییرات با شعار به وجود آمده است. می‌بینیم در فضای مجازی جملات مشهور از زبان آدم‌های بزرگ عنوان می‌شود. شعار اگر خوب گفته شود خیلی خوب است. برخی می‌گویند شعار خوب گفته نمی‌شود اما به زعم من اکثر قریب به اتفاق شعارها در لایه دراماتیک قصه گفته می‌شود و اصلا شعاری نیست و کاملا نزدیک به واقعیت جامعه است؛ برخی ممکن است اغراق‌گویی شده باشد که لازمه کار نمایش است. به نظرم در سریال جایگاه خوبی را اکثر قریب به اتفاق شعارها پیدا کرده‌اند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول