اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

برنامه جهانی غذا: وضعیت یمن، لکه ننگی بر پیشانی بشریت است

مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا با اشاره به قحطی در یمن، گفت که بیش از 400 هزار کودک دچار سوء تغذیه حاد هستند و اگر بسرعت مداوا نشوند، از دنیا خواهند رفت.

برنامه جهانی غذا: وضعیت یمن، لکه ننگی بر پیشانی بشریت است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دیوید بیزلی» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا که به یمن سفر کرده بود، خواستار برقراری فوری صلح در این کشور شد.

بیزلی در جریان سفر دو روزه خود به یمن، گفت که یمن در آستانه قحطی قرار دارد و آنچه در این کشور رخ می‌دهد، لکه ننگی بر پیشانی بشریت است.

 شبکه خبری المیادین به نقل از این مسئول بین‌المللی گزارش داد، بیش از نیمی از ساکنان یمن از کمبود شدید غذا رنج می‌برند و میانگین سوء تغذیه حاد در میان کودکان زیر پنج سال به ده و نیم درصد رسیده است.

وی خاطر نشان کرد، وضعیت سوء تغذیه کودکان یمنی رو به وخامت است و بیش از ۴۰۰ هزار کودک از سوء تغذیه حاد رنج می‌برند و اگر در سریعترین زمان ممکن مداوا نشوند، از دنیا خواهند رفت.

این در حالی است که «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن و رئیس کمیته عالی انقلاب یمن چندی پیش  گفت که برنامه جهانی غذا، طبق سیاست‌های آمریکا اقدام به توزیع کمک‌ها می‌کند.

الحوثی بیزلی را به ممانعت از ورود کمک‌ها به صنعاء و استان‌های تحت کنترل آن و همچنین نقش‌آفرینی در عدم ورود فرآورده‌های نفتی به این استان‌ها متهم کرد و گفت که این سازمان جهانی، به بهانه نبود توافقی در این زمینه مانع رسیدن کمک‌ها می‌شود.

بیزلی اما در ادامه پیش‌بینی کرد که احتمالا نیمی از کودکان یمن (دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر) در سال جاری، دچار سوء تغذیه حاد شوند و میلیونها یمنی نیز در آستانه قحطی قرار دارند.

این مسئول برنامه جهانی غذا خاطر نشان کرد، اینها صرفا آمار نیست، بلکه انسانهای واقعی هستند که در آستانه مرگ قرار دارند، ولی راه حل ساده است: تأمین غذا.

وی در جریان بازدید از یک بیمارستان گفت: «پس از گذشت شش سال از جنگ، وخامت اقتصادی، کمبود درآمد، در این اتاق بیمارستان حضور دارم؛ جایی که این کودک بستری است و عملا در آستانه مرگ قرار دارد؛ زیرا نه غذایی دارند و نه تجهیزات پزشکی».

بیزلی با تأکید بر پایان جنگ علیه ملت یمن و حمایت مالی، غذایی و پزشکی، خاطر نشان کرد، در بیمارستانهای یمن، صدایی از کودکان نمی‌شنویم؛ زیرا «کودکان به حدی از بیماری و ضعف شدید رنج می‌برند که نمی‌توانند گریه کنند».

این حجم از ویرانی، معلول آغاز جنگی است که عربستان سعودی از فروردین ۱۳۹۴، آن را کلید زد تا به زعم خود بتواند رئیس جمهور مستعفی یمن را مجددا به قدرت بازگرداند.

عربستان سعودی پس از گذشت چندین سال از آغاز این تجاوز گسترده که با چراغ سبز و حمایت آمریکا و همپیمانان این کشور صورت گرفت، نه تنها نتوانست به اهداف خود دست یابد، بلکه صدها هزار نفر از ملت یمن را به خاک و خون کشیده است.

انتهای پیام/ص

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول