اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گیلان

حمایت بنیاد برکت از ۱۵۰ طرح اشتغال‌زایی در شهرستان شفت

مجری اشتغال‌زایی اجتماع‌محور گیلان با بیان اینکه در سال گذشته بالغ‌بر ۷۳ میلیارد ریال در حوزه مشاغل خرد در شهرستان شفت تسهیلات پرداخت شد، گفت: در سال ۱۴۰۰ بنیاد برکت ۱۵۰ طرح اقتصادی، اجتماعی روستاهای بخش مرکزی و احمدسرگوراب شهرستان شفت را در چتر حمایتی خود قرار داده است.

حمایت بنیاد برکت از ۱۵۰ طرح اشتغال‌زایی در شهرستان شفت

به گزارش خبرگزاری فارس از شفت، یاسر رمضان نژاد امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت که در مکان فرمانداری شهرستان شفت برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته تسهیلات اجتماع‌محور بنیاد برکت توانست در بخش استقرار مشاغل خرد در زمینه توسعه باغ‌های پرورش گل محمدی، زنبورداری، آبزی‌پروری، پرورش دام و مشاغل فنی خدماتی عملکرد مطلوبی در بخش مرکزی و احمد سرگوراب این شهرستان داشته باشد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به ۲۰۰ نفر متقاضی روستایی تسهیلات برای ایجاد اشتغال پرداخت شد، افزود: نگاه اقتصادی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، توسعه محور و تمرکز بر مزیت روستاهای هدف در راستای پایداری مشاغل منطبق با آیین‌نامه اجرایی که تصویب‌شده می‌باشد.

مجری اشتغال‌زایی اجتماع‌محور استان گیلان با اذعان به اینکه انتظار می‌رود حمایت بنیاد برکت از متقاضیان کسب‌وکارها، هدفمند و شکوفایی مناطق کمتر برخوردار را سبب شود، گفت: در سال ۱۴۰۰ بنیاد برکت ۱۵۰ طرح اقتصادی، اجتماعی روستاهای بخش مرکزی و احمدسرگوراب شهرستان شفت را در چتر حمایتی خود قرار داده است.

 رمضان نژاد با بیان اینکه در سال گذشته بالغ‌بر ۷۳ میلیارد ریال در حوزه مشاغل خرد در شهرستان شفت تسهیلات پرداخت شد، گفت: بنیاد برکت امسال تداوم کسب‌وکارها را در حوزه مشاغل کارگاه محور، خدماتی، صنایع آبزی‌پروری پررنگ‌تر دنبال می‌کند.

فرماندار شفت نیز با اشاره به اینکه بر اساس ظرفیت‌های موجود در روستا‌ها طرح‌های اشتغال‌زایی در زمینه تولید محصولات کشاورزی و حمایت از صنعت نوغانداری در اولویت طرح‌های حمایتی اقتصادی بنیاد برکت قرار گیرد،  اظهار کرد: شهرستان شفت از اولویت‌های مرکز نوغانداری کشور بوده که احیا و فعال شدن زنجیره تولید صنعت ابریشم، اشتغال پایدار و سرمایه‌گذاری بنیاد را می‌تواند پرثمر رقم زند.

ابراهیم چراغی با تأکید بر لزوم توسعه فرصت‌های شغلی در بخش تولید و کشاورزی با توجه به پتانسیل مناطق افزود: مشاغلی می‌تواند از افراد در شروع کار حمایت کند که بازدهی سریع سرمایه و تقویت بنیه‌های اقتصادی روستا را دارا باشد که کم‌هزینه بودن، نیاز به سرمایه کم و درآمد همراه باارزش افزوده زیاد و همچنین مشمول بودن قیمت تضمینی و دارا بودن بازار در بخش غیردولتی از مزایای توسعه این صنعت به فراموشی رفته است که می‌تواند درآمد مستمر و پایدار در کنار کشاورزی ایجاد کند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول