اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  زنجان

اجرای فاز دوم طرح «یاس» در هلال احمر زنجان کلید خورد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: اجرای فاز دوم طرح یاسیاران آسیب ستیز در سطح استان با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) به منظور ارائه آموزش های مواجهه با بحران و افزایش تاب آوری آغاز شد.

اجرای فاز دوم طرح «یاس» در هلال احمر زنجان کلید خورد

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، دکتر سید قاسم موسوی در آیین افتتاح فاز دوم طرح یاس ضمن تبریک ولادت با سعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر به دختران ایران اسلامی و دهه کرامت اظهار کرد: یکی از ماموریت‌ها و رسالت‌های مهم جمعیت هلال احمر افزایش تاب آوری آحاد مردم جامعه است  که در استان زنجان نیز این مهم را با استفاده از ارائه آموزش‌های مورد نیاز سرلوحه خود قرار داده‌ایم.

وی تاکید کرد: آموزش یکی از برنامه‌های مهم توسط جمعیت هلال احمر به شمار می‌رود که از سال‌های گذشته با هدف ارتقای تاب آوری در حال انجام است و در حال حاضر نیز این برنامه با قوت بیشتری در سطح استان ادامه دارد.

 مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با تاکید بر لزوم افزایش تاب آوری جامعه گفت: چنانچه حادثه‌ای اتفاق افتاد باید آحاد مردم در هر طبقه اجتماعی و اقتصادی آنقدر تاب آوری بالایی داشته باشند تا کمترین آسیب و حادثه متوجه آنها شده و پس از حادثه نیز به زندگی عادی خود بازگردند تا جامعه تاب آور محقق شود.

موسوی ادامه داد: جمعیت هلال احمر در تلاش برای ارائه آموزش به همه گروه‌های سنی از کودکان، نوجوانان، جوانان و حتی بزرگسالان بالای ۶۵ سال  است تا تاب آوری را محقق کنیم.

وی یادآوری کرد:  از گروه‌هایی که کمتر دیده شده بودند دختران 30 تا 40 سال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) بود  و این گروه از گروه‌هایی محسوب می‌شوند که می‌توانند آموزش دیده‌های هلال احمر مواجهه با بحران و بلایای طبیعی را در میان خانواده‌ها و محلات منتقل کنند تا تاب آوری از این طریق محقق شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: با توجه به رسالت و فعالیت کمیته امداد امام خمینی(ره) طرح یاس  می‌تواند به فعالیت موفق بین بخشی بین دو سازمان مردمی و مردم نهاد تبدیل شود.

موسوی اظهارداشت:  اهداف جمعیت هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی(ره) حمایت از زندگی انسان هاست که اهداف انسان دوستانه دارند.

وی با بیان اینکه در فاز نخست طرح یاس ۵۰ نفر از دختران ۳۰ تا ۴۰ سال تحت پوشش کمیته امداد امام خیمنی(ره) از آموزش‌های هلال احمر استان زنجان بهره مند شده‌اند، خاطرنشان کرد: در فاز دوم نیز بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ۲۵۰ نفر از سهمیه استان است که به طور منظم از آموزش بهره مند می شوند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: قبل از اجرای طرح یاس، برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) استان آموزش ارائه می‌دادیم که با انجام این طرح کمک می‌کند تا آموزش‌ها خروجی مشخصی داشته باشد که سالانه می‌توانیم این آموزش‌ها را برای دختران ارائه دهیم.

موسوی افزود: می‌توانیم از ظرفیت این دختران آموزش دیده نیز برای ارائه آموزش در سطح محلات و در بین اعضای خانواده استفاده کنیم تا همه این خانواده‌ها از آموزش‌ها بهره‌مند شده باشند و هیچ خانواده بدون آموزش کمک‌های اولیه در استان زنجان نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد نمی‌توانند به دلایلی از کلاس‌های آموزشی هلال احمر به طور متمرکز استفاده کنند، تاکید کرد: لازمه تحقق این مهم همکاری کامل این نهاد با هلال احمر استان زنجان است و در خدمت خانواده‌های تحت پوشش استان و شهرستان برای ارائه بی منت، رایگان و بدون محدودیت آموزش هستیم.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت:.جمعیت هلال احمر با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) طرح یاس(یاران آسیب ستیز) را طراحی کرده که در آن نیروی انسانی، مدجویان کمیته امداد هستند که به عنوان مسؤولان و رابطان خانه‌های هلال در حاشیه شهرها، سازماندهی و آموزش در حوزه ترویج آموزش‌های همگانی، امدادی، اجرای طرح پیشگیرانه آسیب‌های اجتماعی و تشکیل تیم های مورد نیاز در زمان وقوع حوادث بکارگیری می‌شوند.

موسوی، ارتقای عزت نفس و پذیرش مسؤولیت اجتماعی در بین مخاطبان و توانمندسازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور مخاطبان در عرصه ها و فعالیت های اجتماعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمک های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح، ترویج خود امدادی و دگر امدادی را از اهداف اجرای طرح یاس(یاران آسیب ستیز) برشمرد.

جمعیت هلال احمر  تعامل اثر بخشی با دستگاه های اجرایی استان زنجان دارد

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان نیز در ادامه گفت: از فعالیت و خدمات جمعیت هلال احمر استان در ارائه آموزش‌های رایگان برای خانواده‌ها و دختران تحت پوشش این نهاد قدرانی می‌کنم.

هدایت صفری ادامه داد: جمعیت هلال احمر در سطح استان زنجان تعامل بسیار اثر بخش و قابل توجهی را با دستگاه‌های اجرایی استان بویژه کمیته امداد دارد.

وی ارتقای تاب آوری جامعه در برابر بحران را از ماموریت‌های جمعیت هلال احمر استان زنجان بیان کرد و افزود: هنر کمیته امداد بر اساس توانمندسازی جامعه تعریف شده تا فقر بین نسلی را قطع کند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان گفت: ارائه خدمات رفاهی و توانمندساز برای خانواده‌های تحت حمایت پیگیری می‌کنیم تا مددجو از وابستگی خارج شود.

صفری با بیان اینکه راهبرد کمیته امداد از توان دهی به توانمندسازی است، ادامه داد: در کمیته امداد نگاه از جنس تکریمی است و به همین دلیل به دنبال ثبات و تکامل خانواده‌های تحت پوشش و توانمندسازی آنها هستیم.

به گفته وی، اشتغال، مسکن و کاردکردهای فرهنگی از راهبردهای کمیته امداد است که طرح یاس یکی از این برنامه‌های فرهنگی به شمار می‌رود تا دختران تحت پوشش این نهاد را توانمند، از انزوا خارج و مسؤولیت اجتماعی قبول و تاب آوری آنها ارتقا یابد.

گفتنی است، فاز دوم طرح یاس به صورت ویدئو کنفرانس در جمعیت هلال احمر استان زنجان کلید خورد و شعب  هلال احمر همراه با روسای کمیته امداد شهرستان ها به صورت ویدئو کنفرانس در این برنامه حضور  داشتند.

در پایان نیز هدایایی نیز توسط هلال احمر استان زنجان به مناسب روز دختر به دختران تحت پوشش کمیته امداد زنجان اهدا شد.

انتهای پیام/73004/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول