اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمان

عطر یاس مرهمی بر زخم بیماران سرطانی کرمان/از اهدای روزانه ۳ هزار تومان تا وقف ملک ۱۰۰ میلیارد تومانی

انجمن خیریه یاس کرمان در حالی دوازدهمین جشن تولد خود را در خرداد ماه جاری برگزار کرد که توانسته است با جلب توجه خیران و جذب کمک‌های آنها اقدامات موثری را برای کمک به بیماران مبتلا به سرطان انجام دهد.

عطر یاس مرهمی بر زخم بیماران سرطانی کرمان/از اهدای روزانه ۳ هزار تومان تا وقف ملک ۱۰۰ میلیارد تومانی

خبرگزاری فارس _ کرمان؛ مهسا حقانیت: حالا دیگر بعد از گذشت 12 سال از تولد انجمن خیریه یاس کرمان خیران زیادی به این خیریه اعتماد کرده‌اند، از آن فردی که هر روز به نیت سلامت پدر و مادرش سه هزار تومان به حساب خیریه واریز می‌کند تا خانواده ملکی که ملک 8 هزار هکتاری‌شان را به نیت ماندگاری نام برادر مرحوم‌شان برای کمک به بیماران مبتلا به سرطان اهدا کرده‌اند.

عطر یاس مرهم درد بیماران مبتلا به سرطان

انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان «یاس کرمان» از سال 88 توسط گروهی از تحصیل‌کردگان، متخصصان و خیراندیشان کرمان تاسیس شد و فعالیت خود را آغاز کرد، ماموریت این انجمن حمایت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از افراد مبتلا به سرطان و اعضای خانواده آنهاست، همچنین فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و اطلاع‌رسانی به منظور ارتقای فرهنگ پیشگیری و درمان به موقع از دیگر اهداف این انجمن به‌شمار می‌رود.

تور خبری به مناسبت دوازدهمین جشن تولد انجمن یاس برگزار شد و خبرنگاران کرمانی از پروژه‌های انجمن یاس از جمله پروژه رادیوتراپی یاس در ابتدای جاده هفت‌باغ با 40 درصد پیشرفت فیزیکی، پروژه ساخت مرکز آنکولوژی و هماتولوژی با ظرفیت 48 تخت در بیمارستان افضلی‌پور، درمانگاه و آزمایشگاه ساخته شده توسط انجمن یاس در بیمارستان افضلی‌پور، ملک 8 هزار متری اهدایی برای تکمیل مرکز شیمی‌درمانی جوادالائمه (ع) در بلوار 22 بهمن، مرکز غربالگری خون و مهمانسرای حاج اصغر بهرامی بازدید کردند.

 

ماجرای اهدای ملک 100 میلیارد تومانی به بیماران سرطانی چیست؟

بحث یک قِران و دو قِران نیست، بحث یک میلیون و 10 میلیون هم نیست، راستش را بخواهید بحث یک میلیارد و 10 میلیارد هم نیست، حرف از 100 میلیارد تومان است، آن هم نه 100 میلیارد تومان پول نقد بلکه یک ملک که امروز قیمتش 100 میلیارد تومان است و هر روز بر ارزش آن افزوده می‌شود.

اما ماجرای وقف این ملک 8 هزار متری 100 میلیارد تومانی را از زبان برادر زنده‌یاد مصطفی ملکی بشنوید. ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: برادر مرحومم مصطفی ملکی متولد سال 66 بود و در سال 97 مبتلا به سرطان روده بزرگ شد، یک سال و نیم درگیر درمان وی بودیم، اما به نتیجه نرسیدیم و برادرم به رحمت خدا رفت.

وی ادامه داد: من به همراه خانواده‌ام تصمیم گرفتیم، ملک 8 هزار متری خودمان را برای ایجاد مرکز درمان سرطان اهدا کنیم تا نامی از برادرم بماند، زیرا برادرم متاهل بود، اما فرزندی نداشت و هم اینکه به بیماران مبتلا به سرطان در استان کرمان هم کمک کنیم.

ملکی تصریح کرد: زمانی که در حال درمان برادرم بودیم، رفت و آمد زیادی به مراکز درمان سرطان از جمله مرکز جوادالائمه (ع) و بیمارستان شهید باهنر داشتیم و متوجه شدیم، امکانات این بخش محدود است و تصمیم گرفتیم این کار را انجام دهیم و به جامعه پزشکی و بیماران کرمان کمک کنیم.

وی یادآور شد: خانواده ما با مدیرعامل انجمن یاس کرمان دوست هستند و یک روز با ایشان مشورت کردیم و گفتیم، می‌خواهیم کاری انجام دهیم که نام برادرم ماندگار شود و پیشنهاد دادند ما این مرکز را راه‌اندازی کنیم.

این خیر با اشاره به اینکه اهدای این ملک تاثیر بسیار خوبی برای خانواده ما داشته است و همه از ته دل‌شان راضی به این کار هستند، تصریح کرد: علاوه بر اینکه این ملک را اهدا کرده‌ایم، همچنین در ادامه راه برای راه‌اندازی مرکز همراهی می‌کنیم و برای توسعه مرکز هر کاری از دست‌مان برآید انجام می‌دهیم.

خدمت‌رسانی انجمن یاس به 50 هزار بیمار

همچنین محمدرضا بهرامی مدیرعامل انجمن خیریه یاس کرمان‌ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انجمن یاس تاکتون توانسته است، حدود 50 هزار نفر از بیماران مبتلا به سرطان را زیرپوشش قرار دهد که 65 درصد این افراد در مناطق محروم استان کرمان و مناطق جنوبی کشور زندگی می کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر انجمن یاس با فعالیت از طریق واحدهای درمان، آموزش و پژوهش، مهمانسرا، عضویت داوطلبان،   روابط عمومی مالی اداری خدمات رفاهی برای نیل به اهداف خود تلاش می کند.

 

بهرامی عنوان کرد: انجمن یاس با جذب مشارکت افراد علاقمند و خیراندیش و با همکاری ۲۷۳ نفر نیروی داوطلب برای جذب خیران، برگزاری بازارچه‌ها، مراسم ملی و مذهبی، اردوهای تفریحی و زیارتی برای بیماران، ارتباط رسانه‌ای، طراحی و ساخت انواع قلک، تهیه تابلوهای گل نقره به نفع بیماران برای حمایت از بیماران و خانواده آنها تلاش کرده است.

اقامت رایگان بیماران محروم در مهمانسرای بهرامی

وی با اشاره به اینکه همراهان بیماران محروم در گذشته مجبور بودند در محیط اطراف بیمارستان اقامت کنند، تصریح کرد: انجمن یاس از سال  ۸۸ تا ۸۹ همراهان بیماران محروم در چادر مسافرتی یا کانکس های حمایتی اسکان داد و از آن به بعد هم این افراد  در مهمانسرای بهار اقامت داده شدند.

بهرامی اضافه کرد:  در سال ۹۷ با همکاری چند خیر زمینی خریداری شد و مجموعه اقامتی تا مرحله اسکلت را بنا کردند و از مرحله اسکلت با اجازه هیئت مدیره مهمانسرای انجمن یاس با  ۲ هزار و  ۴۸۸ متر مربع با نام مهمانسرای حاج اصغر بهرامی با ۲۶ اتاق و ۶۰ تخت و امکاناتی مانند سرویس بهداشتی و حمام مجزا، آشپزخانه‌، سیستم سرمایش و گرمایش خدمات ۲۴ ساعته به بیماران و یک نفر از همراهان آنها ارایه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه هر بیمار در طول درمان خود با یکی از اعضای خانواده در مهمانسرای بهرامی اقامت رایگان همراه با نهار و صبحانه دارد، خاطرنشان کرد: افزون بر ۶۶ هزار نفر تخت بیمار و همراهان اسکان  داده شده‌اند.

این خیر از اهدای سبدهای ارزاقی با نام سبد مهربانی شامل برنج، گوشت، روغن، مرغ، ماکارونی، حبوبات و بسته‌های نوشت‌افزار به فرزندان محصل ۵۸۰ بیمار مبتلا به سرطان توسط انجمن یاس خبر داد.

 

سرطان پستان و پروستات بیشترین سرطان در بین کرمانی‌ها

همچنین مسعود مقدری معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمان به خبرنگار فارس گفت: برای پیشگیری از بیماری سرطان با همکاری انجمن یاس کرمان که مکانی را در اختیار ما قرار داده‌اند بر روی ژن‌ها کار می‌کنیم تا بتوانیم سرطان را زودتر تشخیص دهیم و همچنین غربالگری قبل از تبدیل سلول‌ها به سرطان را انجام دهیم تا از پیشروی بیماری جلوگیری کنیم.

وی بیان داشت: پیشگیری از سرطان بهتر از درمان است و دانشگاه علوم پزشکی کرمان یک مرکز غربالگری در بیمارستان شهید باهنر دارد و مراکز غربالگری در بافت و زرند هم داریم و یک مرکز غربالگری نیز در بردسیر راه‌اندازی می‌کنیم.

مقدری با اشاره به اینکه سرطان پستان در بین زنان و سرطان پروستات در بین مردان بیشترین فراوانی را در استان کرمان دارد، ابراز کرد: مرکز غربالگری خون انجمن یاس کرمان دومین مرکز در سطح کشور است و بر روی سلول‌های بنیادی کار می‌کند.

هرچند که انجمن یاس توانسته با کمک خیران تاکنون اقدامات زیادی را برای بیماران مبتلا به سرطان و خانواده آنها انجام دهد اما برای ادامه راه باز هم به کمک خیران نیاز دارد چراکه درمان بیماران سرطانی و ایجاد مراکز درمانی برای خدمت رسانی به این بیماران هزینه‌های سرسام‌آ‌وری دارد.

انتهای پیام/80019/ق/ی

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول