اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

رأی امروز مردم، مقابله با سیاست‌های استکبار است

نماینده ادوار مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور مردم سیاست‌های شیطانی استکبار جهانی را خنث خواهد کرد و مردم در طو ل سالیان نشان داده‌اند مملکت و ولایتشان را دوست دارند.

رأی امروز مردم، مقابله با سیاست‌های استکبار است

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، چند روز آینده سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری برگزار خواهد شد که مهمترین رخداد سیاسی سال۱۴۰۰ خواهد بود.کشور امروز با مسائل و مشکلاتی روبرو است که بیش از آنکه متوجه تحریم‌ها باشد ریشه در ناکارآمدی برخی مدیران دارد.

در این بستر، مردم باید امروز گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند و رأی خود را به صندوق‌ها بریزند؛ هرچند که دشمنان خارجی و جریان فتنه سعی در ناامید کردن و کم کردن مشارکت مردم دارند. اما آنچه افق بهتر و آینده‌ای روشن‌تر را پیش روی مردم ایران باز می‌کند مشارکت حداکثری در کنار انتخاب گزینه‌ای کارآمد، با برنامه و دارای روحیه‌ای شجاع و انقلابی است.

در این رابطه به گفت‌وگو با حجت‌الاسلام احمد سالک، نماینده پیشین مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نشستیم تا دغدغه‌های ایشان را در رابطه با فرد اصلح در طراز ریاست‌جمهوری و افق پیش روی دولت آینده جویا شویم.  

فارس: بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی و همچنین با ورود به گام دوم انقلاب اسلامی که رهبر انقلاب ویژگی‌های آن را تبیین کردند، ویژگی‌های رئیس‌جمهور طراز انقلاب اسلامی در این مقطع، چه باید باشد؟

سالک: رئیس‌جمهور ۱۴۰۰ باید واجد ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی باشد. رجل مذهبی و سیاسی طبق قانون اساسی باشد؛ رجل مذهبی یعنی دین‌شناس و اسلام‌شناس باشد و معارف دین را بشناسد، نه اینکه فقط نماز ظهر و عصرش را بخواند و تمام؛ رجل سیاسی باشد؛ یعنی باید در میدان «سیاست عین دیانت» که حضرت امام و امام خامنه‌ای بیان می‌کنند، عمل کند؛ بیش از ۳۰ سیاست را مقام معظم رهبری ابلاغ کرده‌اند؛ یکی از آن‌ها، سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، یکی از آن‌ها، سیاست‌های اصل ۴۴ است، یکی دیگر از این سیاست‌ها، سیاست‌های مربوط به خانواده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور آینده باید در راستای سیاست‌های ابلاغی عمل کند.

سوم از نظر بین‌المللی شخصیت شناخته‌ شده باشد و عملکرد مشخصی داشته باشد؛ چهار باید باتقوا و مؤمن باشد؛ پنج باید امیدوار به آینده و کارآمد باشد؛ شش باید مدیر و مدبر باشد و قدرت برون‌رفت از مشکلات و تحولات اجتماعی و بحران‌ها را داشته باشد؛ هفت باید با کفایت و با برنامه باشد و به مشکلات مردم به ویژه مسئله معیشت و مسائل اقتصادی اشراف داشته باشد؛ هشت باید در برابر بیگانگان استقامت و قدرت تدبیر داشته باشد، نه این‌که در میدان دشمن بازی کند ودر نهایت باید کفر ستیز باشد.

نکته بعد، ویژگی‌های مدیریتی است. اولین مطلب اینکه با اشرافی که درباره مسائل و مشکلات مردم، مثل بیکاری، گرانی، مسکن، ازدواج جوانان و غیره دارد، اولویت اول خود را حل مسائل اقتصادی قرار دهد و با تکیه بر ۲۴ ماده سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغ‌شده توسط مقام معظم رهبری با به‌کارگیری و مشارکت مردم از طریق واگذاری امور اقتصادی به بخش‌های آن‌ها و نظارت قوی و بالا این مشکلات را مرتفع کند.

دولت باید چابک باشد و سیاست‌گذاری و نظارت کرده و کار اصلی را به مردم محول کند تا از این طریق در داخل و خارج رقابت ایجاد شود؛ از این طریق است که اشتغال‌زایی رو به رشد می‌رود و موانع رفع می‌شود؛ ما ۲۲ مانع بر سر راه رشد اقتصاد ملی در بخش‌های صنعت، کشاورزی، خدمات و غیره داریم که از جمله این موارد بانک‌ها هستند که بنگاه‌دار شده‌اند و این‌ها باید رفع شود؛ رئیس‌جمهور باید توانایی حل این مشکلات را داشته باشد.

نکته بعدی فرهنگ است؛ فرهنگ دینی ما ضربه خورده است؛ بنابراین رئیس‌جمهور آینده باید برای حل مشکلات فرهنگی و جبران ضربه به فرهنگ دینی برنامه داشته باشد.

فارس: اولویت‌های دیگر دولت آینده به جز مسائل معیشتی چه باید باشد؟

سالک: اولویت بعدی این است که به جمعیت و تعالی خانواده توجه کند؛ ۵ سال از پنجره ۱۰ ساله موالید گذشته است. ما ۵ سال دیگر با پیر سالی روبرو هستیم باید در رشد موالید بسترسازی کنیم.

موارد دیگری هم هست؛ مسائل آموزش و پرورش را داریم که باید یک تحول بنیادین در آن به وجود بیاید، مسائل آموزش عالی را داریم که در آن تحقیقات و پژوهش دانشگاه‌ها باید تقویت بشود تا از فرار مغزها جلوگیری کند، باید جلوی خام فروشی را بگیریم، باید نفت را فرآوری کنیم و فرآورده را صادر کنیم تا ارزش‌افزوده داشته باشد؛ بنابراین ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی رئیس‌جمهور آینده مسئله مهمی است و همچنین باید عملکرد این فرد در گذشته هم مشخص باشد.

دولت برای مشارکت حداکثری مردم هیچ کاری نمی‌کند

نکته دیگر این است که که من باید تأسف بخورم از دولت دوازدهم که طبق ضوابط قانونی باید برای شور انتخابات در صحن جامعه فعال باشد، ولی دولت در این انتخابات تعطیل است، یعنی ما در این زمینه هیچ شور انتخاباتی از جانب دولت نمی‌بینیم، ما چیزی از جانب دولت برای ایجاد شور انتخاباتی نمی‌بینیم؛ این اشکال دارد؛ آقایان چرا حرکتی نمی‌کنند تا مردم را برای انتخابات دعوت کنند؟ ما چیزی در صحن علنی جامعه نمی‌بینیم.

رأی مردم، مقابله با سیاست‌های استکبار است

الآن نظرسنجی‌ها بالغ بر ۵۳% مشارکت در انتخابات را نشان می‌دهد. بعضی‌ها هم در ساعات آینده تصمیم می‌گیرند که در انتخابات شرکت کنند یا نه؛ تردید دارند که رفع می‌شود؛ ما باید با گفتمان انقلابی با سیاست اقناع کردن مردم بر اساس سیاست چهره به چهره، با استدلال و مستند، مردم را جمع کنیم و بگوییم دشمن سعی می‌کند این نظام را فروپاشی کند؛ اگر شما رأی بدهید، با این سیاست‌های شیطانی استکبار جهانی مقابله می‌کنید. مردم هم مملکت و ولایتشان را دوست دارند. امیدواریم در این زمینه انتخابات پرشوری را داشته باشیم.

فارس: شما گفتید دولت در زمینه ایجاد شور انتخاباتی، عامدانه کم‌کاری می‌کند. به نظر شما خود عملکرد دولت در این ۸ سال چقدر در مشارکت مردم در انتخابات مؤثر است؟

سالک: اینجا دو مطلب است. مردم وقتی عملکرد دولت‌ها را بررسی می‌کنند، موضع‌گیری می‌کنند؛ مثلا شما دیدید عملکرد خاتمی را بررسی کردند و رفتند به سمت احمدی‌نژاد؛ امروز هم مردم از این حرکت‌هایی که کردند، حتی اصلاح‌طلبان، از آقای روحانی عبور کردند؛ معنای این امر این است که توفیقات کامل نداشتند؛ مردم هم نگاه می‌کنند و به آینده امیدوارند؛ یک رئیس‌جمهور امیدوار، باانگیزه و کارآمد می‌خواهند.

انتهای پیام/۶۳۰۷۷/آ ۳۰/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول