اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گیلان

توضیحات راه و شهرسازی گیلان درباره مشکلات اهالی مسکن مهر رودبار

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی گیلان به دغدغه‌های اهالی مسکن مهر در شهرستان رودبار پاسخ داده و گفته اعتبارات برخی از طرح‌ها در دست پیگیری است و برای ارائه خدمات دیگر دستگاه‌های خدماتی نیز آمادگی داشته و دارد.

توضیحات راه و شهرسازی گیلان درباره مشکلات اهالی مسکن مهر رودبار

به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار، سامانه «فارس من» به‌منظور ثبت مطالبات مردمی و پاسخ در سریع‌ترین زمان به آن‌ها در خبرگزاری فارس راه‌اندازی شده است.

چندی پیش سوژه‌ای با عنوان «اقدام برای حل مشکلات مسکن مهر رودبار» در سامانه فارس من ثبت شد که مخاطب در آن به‌صورت خلاصه، موادی از مشکلات در مسکن مهر رودبار اشاره‌کرده بود.

عدم ایجاد دیوار یا حصار پیرامون مسکن مهر و نداشتن نگهبان برای ایجاد امنیت مجتمع و جلوگیری از ورود حیوانات وحشی و اهلی به مجتمع

- نقض طرح جامع مهندسی مسکن مهر توسط برخی از افراد حقیقی و ادارات که در آن طرح ایجاد کلیه امکانات رفاهی و خدماتی بر اساس قوانین وزارت مسکن و شهرسازی جانمایی و تصویب‌شده بوده مثل مغازه،  فضای سبز، پارک و فضای بازی کودکان،  پارکینگ ماشین‌ها،  سیستم فاضلاب و…

- مشکل کم بودن حجم مخزن آب مسکن مهر و قطعی آب که نیاز به‌اضافه کردن مخزن است.

-عدم تنظیم قرارداد فروش در حین واگذاری واحدها به خریداران و بیان تعهدات به‌صورت شفاهی مثلاً در هنگام فروش به تمام اهالی ساخت سیستم فاضلاب و مغازه و رفع عیوب واحدها و اینکه حیاط کوچک طبقه اول فضای اختصاصی و متعلق به طبقه اول است، به‌صورت شفاهی تعهد داده‌شده است.

- مشخص نبودن متولی سازمانی مسکن مهر رودبار؛ با توجه به اینکه وزارت مسکن و شهرسازی طبق قوانین مصوب بایستی از ابتدای شروع ساخت مسکن مهر بر کلیه مراحل ساخت آن و فضاهای موردنیاز نظارت و بعد از کامل کردن بلوک‌ها و سایر فضاهای رفاهی نسبت به دادن پایان کار به سازنده اقدام می‌کرد.

- هیچ اقدامی برای احداث سیستم فاضلاب مجتمع انجام‌نشده است و فاضلاب به‌صورت موقت با یک لوله پلاستیکی به فاصله پنج تا ۱۲ متری خانه اهالی داخل یک چاه چند متری کوچک ریخته می‌شود که باعث بوی تعفن شدید شده و محیط‌زیست اهالی را آلوده نموده است.

- با توجه به وجود فضای زیاد درشیب‌های کنار مجتمع برای احداث پارکینگ به تعداد ۸۰ عدد طبق قانون شهرسازی تاکنون اقدامی انجام‌نشده و در آینده مسکن مهر با مشکل جدی قفل شدن معابر به علت پارک ماشین مواجه خواهد شد.

- عدم پاسخگویی مسکن و شهرسازی رودبار به مشکلات و مسائل اهالی

- نداشتن مغازه و یا نانوایی و حتی دکه

-فقط ۴۰۰ مترمربع فضای سبز ایجادشده که بایستی پنج تا ۱۰ هزار متر فضای سبز طبق قوانین وزارت مسکن و شهرسازی برای کنترل اقلیم خشن منطقه ایجاد می‌گردید.

توضیحات راه و شهرسازی گیلان درباره مشکلات اهالی مسکن مهر رودبار

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت با تأکید بر محصور کردن محیط پیرامونی مسکن مهرها، اظهار کرد: محصور کردن محیط اطراف در مسکن مهر شهرهای رستم‌آباد و لوشان با اعتبارات ملی انجام‌شده و پیگیری‌های لازم جهت اخذ اعتبارات برای مسکن مهر رودبار در حال پیگیری است.

حسین کشاورز با بیان اینکه سایت مسکن مهر به تبعیت از شهر رودبار دارای طرح تفصیلی مصوب و دارای کاربری‌های مسکونی، تجاری، خدماتی و پارک و فضای سبز بوده، افزود: به جهت تسهیل خدمات‌رسانی به ساکنین زمین یک قطعه تجاری به‌طور قانونی واگذارشده اما افراد سودجو که تعدادی از ساکنین آنجا می‌باشند با کارشکنی و ممانعت از اجرایی شدن آن جلوگیری به عمل‌آورده و مانع رسیدن خدمات به سایر ساکنین شده‌اند، در طرح تفصیلی منطقه از ابتدا فضای اختصاصی برای پارکینگ در نظر گرفته نشده بوده است.

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی گیلان با اشاره به دغدغه برشمرده شده دیگر شهروند رودباری نیز، گفت: سیستم دفع، انتقال یا تصفیه‌ی فاضلاب با تشخیص و اجرای دستگاه متولی مربوطه که اداره آب و فاضلاب است در صورت نیاز قابل‌اجرا است.

کشاورز با اشاره به مطرح‌شدن مشکلات کمی و کیفی آب شرب در مسکن مهر رشت، خاطرنشان کرد: با  توجه به استفاده‌ همه ساکنین مسکن‌ مهر از شبکه‌ آب شهری و خرید انشعاب کمبود کمی یا کیفی آب شهری در حوزه‌ وظایف اداره راه و شهرسازی نیست.

وی با تأکید بر اینکه اعیان و ساختمان پروژه‌های مسکن مهر به مالکین آن منتقل شده است و سایر معابر همانند تمام معابر شهری از طریق مدیریت شهری (شهرداری) قابل اداره و خدمات‌رسانی است، تصریح کرد: در خصوص کاربری تجاری جهت تسهیل خدمات‌رسانی به ساکنین، یک قطعه زمین تجاری به‌طور قانونی واگذارشده اما افراد سودجو که تعدادی از ساکنین آنجا می‌باشند با کارشکنی و ممانعت از اجرایی شدن آن جلوگیری به عمل‌آورده و مانع رسیدن خدمات به سایر ساکنین شده‌اند که می‌بایست رفع گردد.

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی گیلان با اشاره به دغدغه دیگر شهروندان رودبار از فقدان پارک کودک در مسکن مهر، گفت: در خصوص کاربری فضای سبز و پارک با توجه به تصویب شدن محدوده‌ی آن در طرح تفصیلی در صورت وجود درخواست از شهرداری رودبار قابل‌واگذاری جهت بهره‌برداری بابت استفاده‌ی پارک و فضای سبز است.

کشاورز با اشاره به مشکلات مطرح‌شده در خصوص عدم استفاده از چاه جذبی توسط آبفا، گفت:با توجه به عضویت اداره آب و فاضلاب در شورای مسکن ممنوعیتی از سوی آن اداره مبنی بر عدم استفاده از چاه جذبی عنوان نشده اما در صورت تشخیص آن اداره و  نیاز به این امر پس از تأمین اعتبار از طریق دستگاه اجرایی متولی قابل‌اجرا است.

وی با اشاره به مطرح‌شدن عدم پاسخگویی مسکن و شهرسازی رودبار به مشکلات و مسائل اهالی نیز بیان کرد: ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها در ساعات اداری در حدود اختیارت و شرح وظایف محول شده پاسخگوی مراجعین و درخواست‌های قانونی آن‌ها در حیطه‌ی وظایف سازمانی می‌باشند.

معاون مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی گیلان با بیان اینکه مقدار فضای سبز در نظر گرفته‌شده در محدوده‌ مسکن مهر رودبار مطابق طرح تفصیلی شهر و مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی بوده است، افزود: با توجه به شرایط منطقه و محدودیت زمین فضای عمومی متناسب با سایت پیش‌بینی و مطابق با طرح تفصیلی در نظر گرفته‌شده است.

وی بابیان اینکه دستگاه متولی فضای سبز شهرداری است، گفت: دستگاه متولی می‌بایست اقدامات و پیگیری لازم را انجام داده و این اداره کل آمادگی واگذاری قانونی کاربری‌های فضای سبز و پارک را جهت بهره‌برداری به دستگاه متولی دارد.

انتهای پیام/۳۳۸۹

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول