اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  یزد

استاندار یزد: توجه به آموزش‌های مهارتی کلید کاهش آمار بیکاری

استاندار یزد با بیان این‌که بررسی دقیق اطلس اشتغال و نیازهای اشتغال استان نشان دهنده ضرورت توجه جدی به هنرستانها و توسعه آنهاست، گفت: توجه به حوزه آموزشهای فنی و حرفه ای میتواند موجب کاهش آمار بیکاری و رفع مشکل کمبود نیروی متخصص در استان شود.

استاندار یزد: توجه به آموزش‌های مهارتی کلید کاهش آمار بیکاری

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمدعلی طالبی در حاشیه اجلاس سالیانه مدیران آموزش و پرورش کشور، با بیان این‌که شرایط استان یزد در حوزه آموزش و پرورش رو به تعالی است، اظهار کرد: مدیران و روسای آموزش و پرورش بدون کمترین دغدغه نسبت به مسائل سیاسی این مقطع حساس را پشت سر گذارند.

وی با اشاره به شیوع کرونا و آسیب‌های ناشی از آن بر مباحث آموزشی و تعلیم و تربیت و برنامه و اهتمام دولت، ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و وزارت آموزش و پرورش برای از سرگیری آموزش حضوری از اول مهرماه، افزود: این شرایط ایجاب میکند که آرامشی بر ذهن مدیران در حوزه آموزش و پرورش حاکم باشد لذا این موضوع درخواست و مطالبه جدی ماست، تا روسای آموزش و پرورش با انگیزه کامل مسُولیت‌های خود را دنبال کرده و با جدیت هماهنگی ها و برنامه ریزی های لازم را برای آغاز سال تحصیلی جدید داشته باشند.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنانش به رشد قابل توجه پروژه های مدرسه سازی از زمان شیوع کرونا تاکنون اشاره و خاطرنشان کرد: در مقطعی که با بحران اقتصادی و کاهش درآمدها در بعضی از سطوح روبرو بودیم نه تنها فعالیتها و پروژه های خیری در حوزه مدرسه سازی متوقف نشد بلکه با رشد قابل ملاحظه ای در شهرستانهای مختلف صورت گرفت.

طالبی ادامه داد: امیدواریم شاهد تداوم جذب منابع خیری و استانی در حوزه مدرسه سازی باشیم که برخی از رویکردهایی که در حال حاضر در استان دنبال میکنیم به صورت جدی تری پیگیری شود.

وی با بیان این‌که بررسی دقیق اطلس اشتغال و نیازهای اشتغال استان نشان دهنده ضرورت توجه جدی به هنرستانها و توسعه آنها وجود دارد، تصریح کرد: توجه به این حوزه باید به صورت عمیق و نه به صورت شعاری باشد تا منجر به رشد تکنسین ها در حوزع تعلیم و تربیت شود.

استاندار یزد به تضاد بین دو موضوع نرخ بیکاری بالاتر از متوسط کشوری در استان و کمبود نیروی کار در کارخانه ها اشاره و اظهار کرد: در حالیکه برخی از واحدها و کارخانه های استان به دلیل کمبود نیروی کار در آستانه تعطیلی قرار گرفته اند و برای تامین نیروی فنی باید از نیروی دیگر استانها استفاده کنند، استان یزد دارای نرخ بالایی از فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار است.

طالبی با بیان این‌که بخش زیادی از آمار بیکاری به دلیل بیکاری فارغ التحصیلان است، خاطرنشان کرد، فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار استان اکثرا در رشته هایی تحصیل کرده اند که اگر فرصتهای شغلی بسیاری نیز برای نیروهای دانشگاهی ایجاد کنیم آنها نمیتوانند جذب بازار اشتغال شوند یا اساسا این افراد از تخصص کافی برای جذب در بازار اشتغال بخش خصوصی برخوردار نیستند.

وی با اشاره به کمبود نیروی متخصص برای بعضی از رشته ها در استان خاطرنشان کرد: توجه به حوزه آموزشهای فنی و حرفه‌ای و هنرستانها میتواند این مشکل را مرتفع سازد.

استاندار یزد به ضرورت جدیت در پیگیری رویکردهای جدید استان اشاره و تصریح کرد: مدیر نوآور و مدیر تحرک آفرین فردی است که قدرت ریسک داشته باشد و بعضی ریل گذاریهای صورت گرفته در طول سالهای گذشته در این استان را تغییر دهد.

طالبی در پایان با ابراز خرسندی از تغییر گفتمان استان به سمت موضوع اقتصاد دانش بنیان طی سالهای اخیر ابراز امیدواری کرد و گفت: این رویکرد باید تاثیرات بسیار خوبی در آینده در استان داشته باشد.

انتهای پیام/ر

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول