اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

دو کشته و یک زخمی در تیراندازی‌های شبانه نیویورک

پلیس نیویورک مشغول بررسی دو تیراندازی مرگبار شبانه در این شهر است که دو کشته و یک زخمی برجا گذاشته است.

دو کشته و یک زخمی در تیراندازی‌های شبانه نیویورک

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پلیس نیویورک از کشته شدن دو مرد و زخمی شدن یک نفر دیگر در دو تیراندازی جداگانه شبانه در این شهر خبر داد.

این تیراندازی‌های مرگبار در «کوئینز» از مناطق پنج‌گانه کلان‌شهر نیویورک رخ داد.

طبق گزارش شبکه محلی «سی‌بی‌اس نیویورک»، اولین مورد در مقابل خانه‌ای در حوالی ساعت ۱۰:۴۵ جمعه شب (به وقت محلی) اتفاق افتاد.

پلیس گفت که قربانی، یک جوان ۲۰ ساله بود که پس از اصابت گلوله‌ها به بیمارستان منتقل شد و در آنجا جان باخت.

در تیراندازی مرگبار دوم بعد از ساعت ۱۱ شب، یک نفر دیگر بعد از اصابت گلوله به صورتش کشته و یک نفر هم مجروح شد.

تاکنون هیچ کسی در ارتباط با این تیراندازی‌ها بازداشت نشده و پلیس نیویورک در حال بررسی محل این حوادث است. 

 

خشونت مسلحانه بخصوص تیراندازی‌های کور، چالش ادامه‌دار پیش روی دولتمردان آمریکا است. بسیاری از کارشناسان آزادی حمل سلاح را یکی از دلایل این بحران می‌دانند.

مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملاً استثنایی نشان می‌دهد: در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود ۵ درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.  

علاوه بر این، آمارهای مرکز تحقیقات کنگره آمریکا نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (۴۸٪) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

اما، این موضوع نباید باعث انحراف ذهن از بحث بر سر ریشه‌های مهم‌تر این پدیده اجتماعی-فرهنگی شود. آن‌طور که در خود آمریکا هم میان بعضی از منتقدان مسائل اجتماعی معروف است سلاح‌ها تنها «ابزار» کشتن هستند و تحقیق درباره این پدیده که چرا شمار روزافزونی از آدم‌ها در آمریکا برای کشتن همنوعان خود به این ابزار متوسل می‌شوند را نباید تنها به عاملی چون سهولت دسترسی به آن‌ها فرو کاست.

بررسی‌‌های ریشه‌ای‌تر و علمی‌تر رویدادهایی که در آنها یک نفر برای کشتار جمعی دست به سلاح می‌برد نشان می‌دهد این مسئله در لایه‌های عمقی‌تر از سبک زندگی آمریکایی و المان‌های فرهنگی-اجتماعی در این کشور سرچشمه می‌گیرند.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول