اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

توسعه مفهوم خادمیاری با هدف محرومیت‌زدایی است

مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمات رضوی چهارمحال و بختیاری گفت: 30 کانون عمومی در سطح استان با هدف محرومیت‌زدایی در حوزه‌های مختلف مشغول فعالیت هستند.

توسعه مفهوم خادمیاری با هدف محرومیت‌زدایی است

حجت الاسلام ابراهیم حجت‌پناه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: سالیان سال مردم آرزوی خادمی برای امام رضا(ع) را داشتند که این فرصت تنها برای مجاورین حضرت محقق می‌شد که توفیق داشتند در قالب خادم یا خادم‌یار خدمت کنند. اما طرح «خادمیار» که از ابتدا به عنوان طرح«خادم‌یاور» مطرح شده بود از دهه ۷۰ قوت مجدد گرفت و دامنه‌اش به کل استان‌های سراسر کشور کشیده شد.

مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمات رضوی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه روال کار به این صورت بود که هرکس با توجه به تخصصی که دارد به عنوان خادم و نماینده امام رضا(ع) از مردم و شهر استانش گره‌گشایی کند، افزود: لذا افراد مطابق سازماندهی که دارند ابتدا گزینش می‌شوند سپس کد خادمیاری دریافت می‌کنند و بعد فعالیت خود را آغاز می‌کنند که مطابق فعالیت‌هایشان امتیازاتی برایشان در نظر گرفته می‌شود و طبق امتیازاتشان خدمت در حرم امام رئوف برایشان ایجاد می‌شود.

وی افزود: برش خیلی کوچکی از خادم امام رضا (ع) بر عهده دبیرخانه است و هر انسان دلسوخته اهل بیت(ع) هر کاری را در هرجای عالم به نیت امام رضا(ع) انجام دهد خادم الرضا محسوب می‌شود پس نه تنها ایران بلکه کل عالم بر سر سفره کریمانه حضرت مهمان هستند.

فعالیت ۱۹ کانون تخصصی در استان

 وی با بیان اینکه خادمیاران در دو قالب عمومی و خصوصی سازماندهی می‌شوند، ادامه داد: تاکنون ۱۹ کانون تخصصی از طرف مشهد در استان با موضوعات مختلف از جمله حقوق، مشاوره، ورزش، نهج البلاغه خوانی، امور بانوان و خانواده و ... تشکیل شده که با خادم‌یاران تخصصی خدمات تخصصی ارائه می‌دهند و این خدمات به عنوان امتیاز برایشان ثبت می‌شود و بر اساس این امتیازات خادمی در حرم برایشان محقق می‌شود.

 حجت پناه ادامه داد: در طرح جدید مشهد سهمیه خادمیاری را به صورت مستقیم به استان‌ها نمی‌دهد بلکه خادمیاری بر اساس فعالیت‌های خادمیاران رضوی در کانون‌ها صورت می‌گیرد که هرچه فعالیت و امتیاز افراد بیشتر باشد خادمیاری آن‌ها در حرم زودتر محقق می‌شود و اگر فعال نباشند خودکار از سیستم و سامانه حذف می‌شوند. 

وی افزود: ملاک این است که هر شهرستان ۲۰ هزار نفره دارای کانون عمومی باشد که تا محقق شدن این هدف راه طولانی در پیش داریم، کانون تخصصی در همه شهرستان‌ها وجود دارد اما تنها ۳۰ کانون عمومی در استان مشغول فعالیت هستند که در تلاش هستیم همه شهرستان‌ها در قالب خادمیار که محدودیت‌های بیشتری دارد و یاوران رضوی که فضای عمومی دارد فعال شوند.

محرومیت‌زدایی هدف اصلی فعالیت‌های خادمان رضوی

مسئول دبیرخانه کانون‌های خدمت رضوی استان با اشاره به اینکه محرومیت‌زدایی به مناسبت وسیع خود هدف تشکیل این کانون‌ها و انجام این گونه خدمات است، گفت: خدمات با هدف محرومیت‌زدایی به معنای وسیع این امر انجام می‌شود زیرا که محروم تنها فقیر نیست بلکه گاهی فردی محروم از محبت در خانواده می‌باشد، گاهی محروم از دریافت مشاوره‌های حقوقی است و گاهی محروم از امکانات ورزشی می‌باشد که به وسیله این کانون‌های عمومی و تخصصی برخی از محرومیت‌ها در زمینه‌های مختلف از بین خواهند رفت.

 انتهای پیام/۶۸۰۳۶

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول