اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  سایر حوزه ها

قانونگذار ارمنستان: احتمال تهاجم جدید جمهوری آذربایجان وجود دارد

یک قانونگذار ارمنستانی مدعی شد که با توجه به اظهارات اخیر رئیس جمهور جمهوری آذربایجان، احتمال حمله مجدد ارتش این کشور به خاک ارمنستان کماکان وجود دارد.

قانونگذار ارمنستان: احتمال تهاجم جدید جمهوری آذربایجان وجود دارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک قانونگذار ارمنستانی روز دوشنبه مدعی شد که احتمال حمله مجدد ارتش جمهوری آذربایجان به خاک این کشور کماکان وجود دارد.

به نوشته خبرگزاری «پان ارمنیان» «تیگران آبراهامیان» نماینده یکی از احزاب اپوزیسیون ارمنستان معتقد است که احتمال تهاجم جدید جمهوری آذربایجان در آینده نزدیک وجود دارد. آبراهامیان روز دوشنبه در یک پست فیسبوکی نوشت که در جریان اجلاس سران ارمنستان، جمهوری آذربایجان و روسیه در ۲۶ نوامبر، تجاوز باکو به ارمنستان صرفاً یک «اختلاف مرزی» تلقی شد.

آبراهامیان نوشت: «علاوه بر این، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان پیوسته تلاش می‌کرد تجاوز به جمهوری ارمنستان را به عنوان یک حادثه مرزی برنامه ریزی نشده عنوان کند.»

وی افزود: «این اظهارات ثابت می‌کند که صرف نظر از آغاز تعیین حدود مرزی یا رفع انسداد مرزها، احتمال تهاجم جدید جمهوری آذربایجان در آینده نزدیک همچنان پابرجاست.»

به گفته این قانونگذار ارمنستانی، جامعه جهانی تنها زمانی متوجه عبوراز خطوط قرمز خواهد شد که عملیات نظامی گسترده انجام شود.

 نیروهای جمهوری  آذربایجان در روزهای ۱۲ و ۱۳ مه در چند بخش در استان‌های «سیونیک» و «گغارکونیک» مرز ارمنستان را نقض کردند و همچنان از خروج نیروهای خود از منطقه خودداری می‌کنند. در ۱۶ نوامبر، جمهوری آذربایجان یک حمله غیرقانونی را در سیونیک آغاز کرد که در آن نیروهای  ارمنستانی کشته و اسیر شدند و همچنین دو موقعیت را تصرف کردند.

وزیر دفاع ارمنستان  نیز روز شنبه در دیدار با مقامهای ارشد نظامی این کشور از تلاش برای افزایش قدرت نیروهای مسلح ارمنستان خبر داد. «سورن پاپیکیان» وزیر دفاع ارمنستان،  رایزنی‌هایی با مقام‌های ارشد نظامی ارمنستان انجام داد و اظهار داشت که مقام‌های کشور مصمم هستند از هرگامی که برای افزایش توان رزمی نیروهای مسلح لازم باشد، حمایت کنند.

جنگ سال گذشته بر سر منطقه قره باغ کوهستانی در  نهم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۹ آبان ۱۳۹۹) با توافق آتش‌بس به امضای«نیکل پاشینیان»، نخست وزیر ارمنستان، «الهام علی‌اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان و «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه  پایان یافت و و روسیه به عنوان میانجی این توافق نقش آفرینی کرد.

این دو کشور در روزهای اخیر نیز مجددا با هم درگیر شدند که این غائله نیز با میانجیگری روسیه خاتمه یافت. ارتش جمهوری آذربایجان در جریان نبرد با طرف مقابل، برتری قابل توجهی داشت ، هرچند که پهپاهای ساخت ترکیه  پوشش هوایی مطلوبی را برای نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان در این درگیری فراهم آوردند.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول