اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  یزد

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور: محرومیت‌زدایی در گرو اجرای سند آمایش سرزمینی است

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که اگر دستگاه‌ها داده‌های خود را مطابق با واقعیت ارائه نکنند سند آمایش دچار مشکل می شود، گفت: سند آمایش استان یزد نجات‌بخش استان خواهد بود و این مهم از جمله الزامات اجرایی برای محرومیت زدایی است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور: محرومیت‌زدایی در گرو اجرای سند آمایش سرزمینی است

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، محمدصالح جوکار شب گذشته در شورای برنامه‌ریزی استان  اظهار کرد: سند آمایش ملی و استانی اواخر سال ۹۹ به تصویب رسید و در نهایت در دولت قبل برای اجرا به تصویب رسید، در حال حاضد دولت فعلی مبنای اصلاح سند پایش ملی را دارد. 

وی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مجدد نظرات دستگاه‌ها را دریافت کنند تا با پایش اطلاعات سندی را داشته باشیم که مبتنی بر واقعیت باشد البته سند آمایش تهیه شده سند خوبی است. 

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: در چهار دهه گذشته از انقلاب نقشه راهی برای توسعه وجود نداشت و فعالیت‌ها بر اساس میل سرمایه‌گذار یا سرمایه‌گذاری بخش دولتی بدون توجه به زیر ساخت‌های مورد نیاز، شرایط اقلیمی، منابع طبیعی و توانمندی‌های در بخش‌های مختلف صورت گرفت است. 

جوکار بیان کرد: صنعت گردشگری نوپا ظرفیت خوبی برای ما است و ما شاهد این هستیم که برخی از کشورها تا ۳۲ درصد جی‌دی‌پی خود را از طریق شاخص‌های صنعت گردشگری تأمین می‌کنند. 

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دستگاه‌‌های متولی توجه کنند که اگر داده‌های ما منطبق بر واقعیت‌ها نباشد سند آمایش هم اشکال پیدا خواهد کرد، این موضوع مستلزم راستی آزمایی است بنابراین لازم است سند بازنگری شود؛ قطعا سند آمایش استان می‌تواند نجات بخش استان باشد. 

وی با اشاره به اینکه موضوع محرومیت‌زدایی با این سند محقق می‌شود گفت: سند آمایش تکلیف هر شهرستان را مشخص نموده است که در چه صنعتی سرمایه‌گذاری شود تا مسیر محرومیت‌زدایی تحقق یابد. 

جوکار خاطرنشان کرد: سمت و سوی همه مسائل در سند آمایش مشخص شده و حتی دانشگاه‌های ما باید منطبق با نیازهای شغلی استان دانشجو تربیت کنند، الان دانشجویان علم نظری را یاد می‌گیرند و در نهایت بیکار هستند. 

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادانه داد: صنایعی که در استان به پا شده است صنایع سخت افزاری بوده و نیروی فیزیکی می‌طلبد در نتیجه نیروهای نخبه ما از استان خارج می‌شوند و به جای این نیروی قوی یک نیروی ساده از استان‌های دیگر وارد می‌شود بنابراین سند توسعه باید تغییر پیدا کند. 

جوکار در پایان با بیان اینکه در شوراهای برنامه‌ریزی گذشته ایجاد صنایع جدید در کریدور عقدا تا مهریز ممنوع شده است گفت: نباید اجازه داد هیچ صنعت آلاینده دیگری ایجاد شود و باید صنایع جدید در مناطق توسعه نیافته ایجاد شود.

انتهای پیام/الف

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول