اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

استخراج ژنوم کرونا ویروس با کیت‌های دانش‌بنیان تنها در ۳۰ دقیقه

یک شرکت دانش بنیان مستقر در تهران در پاندمی کرونا موفق به تولید انبوه کیت استخراج ژنوم کرونا ویروس در کشور شد.

استخراج ژنوم کرونا ویروس با کیت‌های دانش‌بنیان تنها در ۳۰ دقیقه

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، محمدباقر محمودی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان ژیوان زیست فناوری روژه در مورد کیت استخراج ژنوم کرونا ویروس گفت: مجموعه کیت‌های استخراج ژنوم کرونا ویروس بر پایه سیلیکا تکنولوژی است و این محصول قابلیت استخراج را بدون نیاز به آنزیم طی 30 دقیقه دارد.

وی بازار هدف کیت استخراج ژنوم کرونا ویروس را مراکز تشخیص مولکولی شامل آزمایشگاه‌های تشخیصی طبی خصوصی و نیز بیمارستان‌های خصوصی و دولتی اعلام کرد و افزود: طبق نتایج صورت گرفته، این محصول از لحاظ کیفی قابل مقایسه با بهترین برند دنیا به‌ نام «Qiagen» است که نتایج مشابه به همراه قیمت پایین‌تری داشته است.

مدیرعامل شرکت ژیوان زیست فناوری روژه بیان کرد: کیت استخراج ژنوم کرونا ویروس روژه اولین کیت تولیدی از شروع پاندمی‌ کووید19 در ایران بود و ما تامین کننده اصلی در این حوزه بودیم و همچنین پکیج کامل تشخیص کووید و کووید آنفولانزا را تولید کرده ایم.

محمودی در مورد چشم‌انداز این شرکت در تولید کیت‌های تشخیصی مولکولی اظهار کرد: نگاه ما بیشتر بر توسعه این محصول بوده تا تولید هر چه بیشتر در آینده و سعی کردیم در ادامه این مسیر، سایر محصولات را در حوزه تشخیص مولکولی توسعه دهیم و کشور را از واردات بی‌نیاز کنیم. در این راستا کیت های تشخیص ویروس های HBV، HPV، HCV، HIV، MTB و ... همچنین روش اتوماتیک برای استخراج ماده ژنتیکی انواع ویروس ها نیز به تولید رسیده است. 

وی در مورد صادرات کیت استخراج ژنوم کرونا ویروس گفت: به دلیل شرایط تحریم، فقط توانستیم به افغانستان صادرات داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت ژیوان زیست فناوری روژه ضمن اشاره به صادرات این محصول به افغانستان گفت: شرکت ما به منظور تولید کیت استخراج ژنوم کرونا ویروس از وام قرض الحسنه صندوق نوآوری استفاده کرده است.

گفتنی است، شرکت دانش بنیان ژیوان زیست فناوری روژه به عنوان تولیدکننده کیت های تشخیص مولکولی، از 400 شماره کاتالوگ محصول برخوردار است و همه محصولات نیز در حوزه مولکولی هستند.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول