اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  دانشگاه

ایجاد شعبه‌های پارک علم و فناوری در دانشکده‌های دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران از ایجاد شعبه‌های پارک علم و فناوری در دانشکده‌های این دانشگاه خبر داد.

ایجاد شعبه‌های پارک علم و فناوری در دانشکده‌های دانشگاه تهران

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران امروز سه‌شنبه ۲۱ دی ماه در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت همراه اول، با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه تهران برای پوشش دادن نیازهای پژوهشی بخش‌های اجرایی و خدمت‌رسان در کشور، بر کارآمدسازی ساختار پژوهش و فناوری در دانشگاه تاکید کرد و گفت: در ساختار جدید دانشگاه تهران بنا داریم که یک رابطه مشخصی بین بخش‌های دانشگاه با حوزه پژوهش و پارک علم و فناوری دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: به دنبال این هستیم که مباحث پارک علم و فناوری را در دانشکده‌های دانشگاه تهران به جریان بیندازیم و حتی گروه‌های تخصصی نیز با جریان پارک علم و فناوری درگیر شوند.
رئیس دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری را به عنوان یکی از مهمترین بسترها برای کاربردی کردن خروجی‌های دانشگاه دانست و گفت: شعبه‌های پارک علم و فناوری در همه دانشکده‌های دانشگاه تهران ایجاد خواهد شد و شرایط ساختاری این اقدام نیز در حال پیگیری است.
مقیمی همچنین با اشاره به راه‌اندازی دانشکده حکمرانی در دانشگاه تهران، پیگیری موضوعات مربوط به حکمرانی فناوری اطلاعات را از جمله شاخه‌های مورد پیگیری در این دانشکده برشمرد و گفت: یکی از دغدغه‌های موجود در کشور برای انتخاب مدیران این بوده که مهارت فنی و مهارت استراتژیک را به صورت همزمان داشته باشند.
وی افزود: برنامه تربیت نیروی متخصص در دانشکده حکمرانی این است که فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی حوزه‌های مختلف بتوانند در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته حکمرانی مرتبط با رشته کارشناسی خود تحصیل کنند و در ضمن تحصیلات تکمیلی، با بحث‌های مدیریتی نیز آشنا شوند؛ به این ترتیب می‌توانیم مدیران استراتژیک در حوزه‌های مختلف اعم از آب، انرژی، کشاورزی، گمرک، تجارت، امور مالیاتی، فناوری اطلاعات و … تربیت کنیم.
رئیس دانشگاه تهران، راه‌اندازی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته‌هایی نظیر «حکمرانی فناوری اطلاعات» و «حکمرانی داده» را از حوزه‌های مورد نظر در دانشکده حکمرانی عنوان کرد و افزود: دانشکده حکمرانی آمادگی دارد تا برای پرورش نیروهای مورد نیاز صنعت، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های پیشران و … اقدام کند.
مقیمی در بخش دیگر سخنانش، به طرح مفهوم «اجتماعی کردن علم» پرداخت و گفت: نیاز است تا مردم حس کنند که علم در پیشرفت جامعه و وضعیت معیشتی‌شان تأثیر دارد. بنابراین لازم است ارتباط دانشگاه و جامعه از این منظر برقرار شود و مسائل روز جامعه را از منظر دانشگاه، تحلیل و نظرات خبرگان دانشگاه را منعکس کنیم. برای تحقق این موضوع، شبکه اینترنتی دانشگاه تهران راه‌اندازی شد.
بر طبق این گزارش، مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول نیز در این نشست با ابراز تمایل برای انعقاد یک تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه تهران به منظور همکاری در حوزه‌های فنی، پژوهشی، نوآوری و … گفت: برای راه‌اندازی یک مرکز نوآوری در دانشگاه تهران در حوزه موضوعات مورد نظر همراه اول آمادگی داریم.
وی همچنین از راه‌اندازی شعبه‌هایی از پارک علم و فناوری در دانشکده‌های دانشگاه تهران در حوزه‌های مرتبط با ICT استقبال کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، احمد نوحه‌گر معاون اداری و مالی، مهدی فکور معاون پژوهشی و سرپرست پارک علم و فناوری، مهدی شهبازی مشاور رئیس و مدیرکل حوزه ریاست، مهدی شریفی مشاور رئیس دانشگاه و پورفتح مدیرکل پژوهش‌های کاربردی دانشگاه تهران در نشست مشترک رئیس دانشگاه با مدیرعامل همراه اول حضور داشتند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول