اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  آموزش و پرورش

کنکور برای دانش‌آموزان ما به غول ترسناکی تبدیل شده است

وزیر آموزش و پرورش گفت: جشنواره ملی ملی فردوسی در راستای تنوع بخشی به محیط‌های تربیت و یادگیری در حوزه استعدادهای درخشان است.

کنکور برای دانش‌آموزان ما به غول ترسناکی تبدیل شده است

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس،  یوسف نوری در حاشیه آیین پایانی چهارمین جشنواره ملی فردوسی که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، درپاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه «شب گذشته انتقاداتی از سوی رئیس کمیسیون آموزش مجلس پیرامون آیین نامه اجرایی رتبه بندی معلمان مطرح و اشکالاتی بر آن وارد و تاکید شده است که باید اصلاح شوند، آیا آیین نامه رتبه بندی قابلیت اصلاح دارد؟»  گفت: آیین نامه‌ها وقتی در دولت تصویب می‌شوند به هیئت تطبیق می‌روند و هیئت تطبیق آیین نامه را با قانون تطبیق می دهد  و اگر مغایرتی داشته باشد برمی‌گردد و به دولت اعلام می‌شود. 

وی افزود: هنوز چیزی به ما اعلام نکرده‌اند و تا زمانی که چیزی به ما اعلام نشده باشد ما همان آیین نامه را اجرا می‌کنیم. 

وزیر آموزش و پرورش همچنین در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر وضعیت برگزاری کنکور در سال آتی و انتشار برخی اخبار مبنی بر عدم اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: هنوز مصوبه‌ای را ندیده‌ام، بعدازظهر جلسه شورای عالی را داریم و احتمالا روی این موضوع بحث شود. 

نوری ادامه داد: ما قبلا نظرمان را درباره کنکور اعلام کرده‌ایم، باید به دانشگاه‌ها اختیار داده شود که خودشان دانشجو پذیرش کنند و از تمرکز بر کنکور خارج شویم. این طور باشد برای ما بهتر است و سایه کنکور هم برداشته می‌شود. کنکور برای دانش‌آموزان ما به غول ترسناکی تبدیل شده است و این را به جهت تربیتی نمی‌پسندیم. 

نوری ادامه داد: هر اقدامی که در جهت کم کردن اثر کنکور و به این معنی باشد، نظام تعلیم و تربیت موافق آن است. نظام تعلیم و تربیت باید ارزشیابی از اندوخته‌های دانش آموزان را به روش خود انجام دهد چراکه سوالات کنکور چهار گزینه‌ای است و عمق یادگیری را در دانش آموزان می‌کاهد. 


وی همچنین درباره تامین معلم برای سال تحصیلی آینده اظهار کرد: معلم برای سال تحصیلی آینده تامین می‌شود، بخشی از این کمبود تا کنون رفع شده  و بخشی هم در حال بررسی است. 


وزیر آموزش و پرورش درباره ممنوعیت تدریس معلمان مرد در کلاس‌های دخترانه گفت: قاعده بر همین منوال بوده، مگر موارد استثنا که در قانون ذکر شده باشد. منظور برنامه درسی دانش آموزان در مدرسه است. 

جشنواره ملی فردوسی، المپیاد ورزشی و جشنواره هنری سمپاد از جمله برنامه‌های مهم و اثرگذاری هستند که در راستای تنوع بخشی به محیط‌های تربیتی و یادگیری، رفاقت‌های جمعی و تعالی بخش، کسب شایستگی‌ها در تمام ساحت‌های تربیت و مسؤولیت‌پذیری هرچه بیشتر دانش‌آموزان طراحی و اجرا می‌شوند.

وی ادامه داد: شرکت فعال و مؤثر فرزندان برومند و عزیزم در این سه رویداد مهم سمپاد که هدف غایی آن، تربیت متوازن و تمام ساحتی است، زمینه ساز تحول در مفهوم یادگیری شده و موجبات غنی‌سازی محیط‌های تربیتی را فراهم آورده است. بی‌تردید حضور بیش از پیش دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی، فرصت‌های جدیدی را در ارتقای هویت اسلامی- ایرانی، آشنایی و معرفی مفاخر ارزشمند ادبی، هنری با نگاهی به فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و نیازهای بومی محلی و منطقه‌ای به وجود خواهد آورد.

نوری افزود: ورود دانش آموزان سمپاد به این عرصه‌ها نویدبخش تحول واقعی و جریان‌سازی هدفمندی است که در صورت همراه شدن آن با ایمان راسخ، امید، اعتماد به نفس و تلاش و جدیت در پرداختن به داشته‌های خود، زمینه ساز شکل‌گیری تمدن بزرگ ایرانی، اسلامی خواهد بود. امید است با لطف و عنایت پروردگار مهربان هر روز شاهد شکوفایی بیش از پیش فرزندان عزیز کشورمان باشیم.

ادامه دارد

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول