به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، سید محمد میربابایی اظهار کرد: طی پنج ماهه اول سال جاری ۱۶ هزار و ۸۱۷ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی این استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است، این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان تولید میشود.
وی افزود: پیش بینی می شود ۳۶ هزار و ۲۴۴ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان طی سال جاری تولید شود.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه امسال با وجود خشکسالی شاهد رشد تولید گوشت قرمز بوده ایم، گفت: این افزایش تولید در راستای تامین نهاده های دامی توسط دولت، صدور مجوز قانون تضمین خرید محصولات اساسی کشاورزی و اتخاذ تدابیر لازم برای صادرات دام زنده پروار شده(غیرمولد) و همچنین خرید تضمینی توسط شرکت پشتیبانی امور دام محقق شده است.
میربابایی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان فعال است، اظهار داشت: این تعداد شامل ۴۷۹ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۴۰ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۳۱ هزار و ۲۰۵ راس گوسفند داشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.
وی گفت: همچنین ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان نیز فعال می باشد.
به گفته وی در حال حاضر ۱۷ هزارو ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز فعالیت دارند.
میربابایی با بیان اینکه شهرستانهای بویین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کردهاند گفت: بویین زهرا ۳۱ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص دادهاند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان را بالغ بر۱۴ هزار تن برآورد کرد وی یادآور شد: این موضوع نشان میدهد این استان علاوه بر تأمین گوشت قرمز مورد نیاز خود، بخشی از نیازهای کشور را نیز تأمین میکند.
میربابایی خاطرنشان کرد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز داری وضعیت مطلوبی بوده و با رتبه ۱۳ در سطح کشور جزو استانهای موفق و پیشرو در این زمینه محسوب میشود.
انتهای پیام/