به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، سیدعلیرضا موسوی نژاد، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشآموزان نخبه استان از محصولات استراتژیک و مزیت دار زرشک و عناب ۲ اختراع غذایی را به ثبت رساندند.
وی افزود: ۲ اختراع فرمولاسیون پاستیل فرا سودمند بر پایه عناب و زرشک به شماره ۸۹/الف/۰۲۸۹۷ توسط ۲ هنرجوی خراسانجنوبی به ثبت رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی تصریح کرد: فرمولاسیون لواشک فراسودمند بر پایه عناب و زرشک به شماره ۸۹/الف/۰۰۲۵۲۱ نیز توسط جعفری هنرآموز هنرستان رسالت بیرجند به ثبت رسیده است.
موسوی نژاد یادآور شد: آنتی اکسیدان بالا، تولیدمحصولات کاملاطبیعی وفاقدموادسنتیک وشیمیایی برپایه ۲ میوهی دارویی عناب و زرشک، پیشگیری ازخام فروشی، کاهش ضایعات کشاورزی و مهاجرت معکوس، مهمترین ویژگی این ۲ اختراع ثبت شده، در کنار ارز آوری بالا به شمارمی رود.
وی خاطرنشان کرد: رشته صنایع غذایی در دو هنرستان رسالت بیرجند و شهرستان فردوس با حضور بیش از یکصد هنرجو و ۶ هنرآموز متخصص راه اندازی میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در راستای توسعه محصولات مزیت دار استان و اشتغال دانش بنیان، ایدههای نوآورانه، خلاقانه و دانش بنیان هنرجویان در هنرستانها جمع آوری و برای تکمیل، توسعه و به مرحله ظهور رساندن زیر نظر اساتید متخصص به پژوهشسراهای دانش آموزی معرفی میشوند.
موسوی نژاد متذکر شد: تأسیس هنرستان در حاشیه شهرکهای صنعتی به منظور توسعه علوم دانش بنیان خراسان جنوبی ضرورت دارد.
انتهایپیام/۶۹۰۱۴