اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مرکزی

شهید رحیم آنجفی عامل به مکتب قرآن بود

پژوهشگر دفاع مقدس گفت: شهید رحیم آنجفی اهل گفتمان سازی و عامل به مکتب قرآن بود.

شهید رحیم آنجفی عامل به مکتب قرآن بود

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمدرضا بیک‌محمدی هزاوه معاون اجرایی سپاه روح الله استان مرکزی و پژوهشگر دفاع مقدس ظهر امروز در یادواره شهید رحیم آنجفی و در جمع معلمان و فرهنگیان در محل اداره کل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: معلمان جهادگران عرصه علم و تربیت و پویندگان و جویندگان راه حقیقت هستند و وجود بیش از ۵ هزار شهید معلم در کشور و ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید نشانگر پیشتازی فرهنگیان برای دفاع از ارزش‌های اسلامی است و استان مرکزی مفتخر به داشتن ۱۸۳ شهید معلم است.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) یک معلم نمونه بود و سخن گفتن از مقام ارزشمند معلم افتخاری بزرگ است،گفت: تمام هستی بشریت از تعلیم، تربیت و علم سرچشمه می‌گیرد و هر حرکتی برای رسیدن به هدف مستلزم شناخت است و شناخت بدون علم و مهارت حاصل نمی‌شود و مهارت با زحمات معلمان عزیز رقم می‌خورد.

بیک محمدی هزاوه با تبیین سیره شخصیت شهید رحیم آنجفی بیان کرد: سردار شهید رحیم آنجفی در قله معلمی قرار دارد و آقا رحیم از امام خود آموخته بود که معلم و عامل به گفته‌هایی باشد که یاد گرفته و به آن شناخت پیدا کرده و لذا عامل به گفته‌های خود بود و آنچیزی که بیان می‌کرد از امام خمینی(ره) آموخته بود و امروز معلمان عزیز اگر می‌خواهند گفته هایشان برای دانش آموزان اثرگذار باشد باید عامل همچون شهید آنجفی عامل باشند.

وی با بیان اینکه شهید رحیم آنجفی همواره به یاد خدا بود و در معنویت و اخلاق، قرآنی عمل می‌کرد، گفت: شهید آنجفی عامل به مکتب قرآن بود و به همین جهت اطرافیان او را بسیار دوست می‌داشتند و برای او احترام ویژه‌ای قائل بودند و حرف آقا رحیم ‌را با قلوبشان می‌شنیدند.

نویسنده کتاب مدیر سرافراز با تأکید بر اینکه صداقت شهید رحیم آنجفی زبانزد خاص و عام بود و در معاشرت صحیح اسلامی و انسانی همواره پیشگام بود، افزود: شهید آنجفی علیرغم اینکه در زمان عمر خود بالاترین رتبه علمی را داشت اما همواره ساده سخن میگفت و دور از غرور و تکبر رفتار می‌کرد و به دیگران فخر فروشی نمی‌کرد و اینها در شرایط امروز جامعه درس های مهمی است.

وی با اشاره به اینکه شهید رحیم آنجفی اهل کار و تلاش جدی بود و در کنار کشاورزی یک معلم بسیجی و توانمند بود، گفت: ساده زیستی در زندگی شهید آنجفی موج میزد و همواره مردمی بود و در کار خیر و دستگیری نیازمندان دست برتر داشت و هیچ وقت نیازمندان از نگاه بلند او غافل نمی‌شد.

بیک محمدی هزاوه افزود: شهید رحیم آنجفی در دفاع مقدس علاوه بر اینکه هدایتگر بود و خودش برای دفاع همیشه در قله ایستاده بود و در برابر دشمنان هیچ وقت قد خم نکرد و در کوران حوادث هیچ ترسی از دشمنان نداشت و با رزمندگان ارتباط بسیار صمیمی داشت.

وی با بیان اینکه شهید رحیم آنجفی مربی واقعی بود و از کوچک‌ترین لحظات برای آموزش استفاده می‌کرد، اظهار کرد: شهید آنجفی برای انتقال تجربیات از هیچ لحظه‌ای غافل نمیشد و این درس بزرگی برای معلمین عزیز است که علاوه بر رسالت معلمی مربی خوب نیز باشند چراکه مربی بالاتر از معلمی است و عصاره معلمی مربیگری می‌شود.

پژوهشگر دفاع مقدس افزود: شهید رحیم آنجفی مبلغ بود و مخاطب را به خوبی می‌شناخت و اهل گفتمان سازی بود و تبیینگر منش و روش حضرت امام خمینی(ره) بود و این رفتار را قبل از انقلاب شروع کرده بودند و خاطراتی از خانواده شهید والامقام وجود دارد که به این نکات اشاره شده است.

وی ادامه داد: شهید رحیم آنجفی در دورترین و محروم‌ترین نقاطی که برای خدمت اعزام شده بود دستگیر مستضعفین بود و مردم خطه آذربایجان هنوز از شهید آنجفی به نیکی یاد می‌کنند و خدمات ایشان ماندگار است.

بیک محمدی هزاوه اضافه کرد: شهید رحیم آنجفی یک مدیر جهادی بود و تمام وقت خود را صرف اسلام و مسلمین کرد و این درس بزرگی برای مدیران امروز جامعه است و عمو رحیم هم قبل از انقلاب و هم در دوران انقلاب خدمات بزرگی ارائه کرد و همواره در تاریخ می درخشد.

وی بیان کرد: شهید رحیم آنجفی یک فرمانده سرآمد و توانمند بود و اهل برنامه ریزی، انسجام و کار تشکیلاتی بود و برای مدیریت وقت زیادی می‌گذاشت و البته در رفتار با نیروها عصاره محبت بود و به جهت محبت زیاد او در قلوب اطرافیان فرماندهی می‌کرد.

پژوهشگر دفاع مقدس تأکید کرد: شکوفا کردن صفات ارزشمند شهید رحیم آنجفی در جامعه و تبیین آنها برای نسل جوان در راستای اعتلای اسلام ناب محمدی(ص) یک ضرورت مهم است و آموزش و پرورش نقش کلیدی در این راستا دارد.

وی با اشاره به اینکه شهید رحیم آنجفی تماما در راه و مسیر خدا بود و همه رفتار او برای رضایت الهی بود،گفت: شهید آنجفی در همه کارهایی که انجام می‌داد اخلاص در نیت و تقوای در عمل در آنها موج‌ میزد و این موجب شده بود آقا رحیم همواره در موقعیت عمل صالح قرار گیرد.

بیک محمدی هزاوه افزود: رشته تحصیلی شهید رحیم آنجفی بسیار کاربردی بود و در موقعیت تحصیلی خود از انس با قرآن و سیره اهل بیت(ع) غافل نشد و همین موجب شد شهید آنجفی در مکتب اهل بیت(ع) تعریف شود.

وی ادامه داد: امروز دشمنان به دنبال دیکته کردن سندهایی چون ۲۰۳۰ در سیستم آموزشی و تربیتی ما هستند و به دنبال این هستند آموزش و پرورش رضاخانی در کشور راه بیندازند در حالی که ما الگوهایی همچون شهید رحیم آنجفی داریم و در زمان عمر خود بزرگترین تحولات را در مدارس ایجاد کرد و امروز باید ادامه دهنده راه شهید آنجفی و شهدای افتخار آفرین باشیم.

نویسنده کتاب مدیر سرافراز خاطر نشان کرد: رسالت مهم معلمان احیا و تقویت ارزش‌های اسلامی است و با جاری کردن کلمات طیبه برای تربیت دانش آموزان تلاش می کنند و شهید با جاری کردن خود در میدان نبرد نقش آفرینی می کند و لذا خط شهادت با رسالت معلمی یکی است و این نشان دهنده جایگاه ارزشمند معلم است.

در پایان این مراسم و با حضور مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان، معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله، مسئول بسیج فرهنگیان استان و جمعی از معلمین و کارشناسان آموزش و پرورش آیین رونمایی از ساختمان سردار شهید رحیم آنجفی در محل اداره کل آموزش و پرورش استان مرکزی انجام شد.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول