اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  امنیتی و دفاعی

مشارکت وزارت دفاع با خودروسازان از جنس هم‌افزایی است نه رقابت با سایر تأمین‌کنندگان

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک شیراز با اشاره به همکاری بخش‌های صنعتی و وزارت دفاع گفت: این مشارکت از جنس هم افزایی است نه رقابت با سایر تامین‌کنندگان. در واقع، وزارت دفاع هر جا احساس نیاز از لحاظ قابلیت فنی یا دانشی وجود داشته باشد، حضور پیدا می‌کند.

مشارکت وزارت دفاع با خودروسازان از جنس هم‌افزایی است نه رقابت با سایر تأمین‌کنندگان

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس،‌ قرارداد تولید ۲۰ هزار سامانه تله‌ماتیک خودروهای متصل بین شرکت تام ایران‌خودرو و صنایع الکترونیک شیراز وابسته به وزارت دفاع به امضای طرفین رسید.

علیرضا عابدی مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک شیراز در این مراسم گفت:‌ دستاوردهای صنایع الکترونیک در وزارت دفاع گامی در راستای تحقق رونق تولید ملی و همکاری با شرکت های دانش بنیان است.

وی افزود:‌ شرکت صنایع الکترونیک شیراز با اتکا به قابلیت‌های تکنولوژی‌های دفاعی، زیرساخت ها و شبکه همکار و براساس راهبرد وزارت دفاع برنامه جدی و رو به توسعه ای برای ایفای نقش در توسعه تولید ملی و رونق اقتصادی کشور دارد که این نقش با توجه به پررنگ تر شدن تجهیزات الکترونیک و نرم افزار پایه در محصولات و صنایع گوناگون بیش از پیش اهمیت می‌یابد.

عابدی گفت: صنعت خودرو از صنایع مادر و زیربنایی و استراتژیک کشور است. از این رو، وظیفه داریم که در برنامه‌های تعیین شده با هدف ارتقا کیفیت و قابلیت، بومی‌سازی و عبور از تحریم‌ها در این صنعت مهم مشارکت داشته باشیم.

وی ادامه داد:‌ در گام اول تلاش شد طی جلسات مستمر با خودروسازان، ادبیات و گلوگاه‌های این حوزه شناسایی و تبیین شود.

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک شیراز با اشاره به مشارکت‌ بخش‌های صنعتی با بخش‌های دفاعی اظهار کرد: این مشارکت از جنس هم‌افزایی است نه رقابت با سایر تامین‌کنندگان. در واقع وزارت دفاع هرجا که احساس نیاز از لحاظ قابلیت فنی یا دانشی وجود داشته باشد حضور پیدا می‌کند.

وی افزود: با همین هدف تاکنون تعداد زیادی قطعات پیشرفته و مورد نیاز خودرو در مجموعه صنایع الکترونیک وزارت دفاع ساخته شده که بخشی از آن مربوط به صنایع الکترونیک شیراز می‌باشد.

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک شیراز در توضیح سامانه تله‌ماتیک گفت: این سامانه شامل مجموعه‌ای از سخت‌افزارهای مربوط به خودروهای متصل (TCU) است که قابلیت‌های بسیار خوبی در حوزه اینترنت سیار، تماس اضطراری، اعلان وقوع تصادف و ارائه خدمات شهر هوشمند را ایجاد می‌کند.

عابدی در پایان با بیان اینکه تولید انبوه این محصول راهبردی آغاز شده است، تصریح کرد: با توجه به پررنگ‌تر شدن تجهیزات الکترونیک و نرم‌افزار پایه در محصولات و صنایع گوناگون همچون خودرو، دستاوردهای صنایع الکترونیک در کشور بیش از پیش اهمیت می‌یابد.

در ادامه،‌ کیوان وزیری گودرزی مدیرعامل شرکت تام ایران‌خودرو در مراسم امضای قرارداد تولید سامانه تله‌ماتیک خودروهای متصل، گفت: این طرح چهارمین پروژه‌ای است که در سال مزین به «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» با توان مهندسان داخلی اجرایی می‌شود.

وی افزود: ساخت و تجاری‌سازی این سامانه منجر به کاهش ۵۰ درصدی ارزبری در این حوزه خواهد شد.

وزیری گفت: سامانه تله‌ماتیک یک اینترنت سیار در اختیار خودرو خواهد گذاشت که نرم‌افزار آن تولید جهاد دانشگاهی شریف و سخت‌افزار آن تولید شرکت تام ایران‌خودرو است و سال آینده بر روی خودروی ریرا نصب خواهد شد.

وی با اشاره به کارکردهای سامانه تصریح کرد: با استفاده از این سامانه می‌توان از ترافیک، پارکینگ‌های در دسترس، دریافت خدمات پس از فروش، ارتباطات اورژانسی، مطلع شدن از سرقت خودرو و ... اطلاع یافت.

مدیرعامل شرکت تام ایران خودرو گفت: به‌منظور حضور در بازارهای صادراتی، دو نوع برد مختص ایران و بازار خاورمیانه و همچنین اروپا و دیگر بازارها تولید خواهد شد.

گفتنی است؛ برای سال نخست تولید ۲۰ هزار دستگاه از این سامانه بین شرکت تام به نمایندگی از ایران‌خودرو و شرکت صنایع الکترونیک شیراز (صاشیراز) به نمایندگی از وزارت دفاع منعقد شد و به امضا رسید.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول