به گزارش خبرگزاری فارس از بهار، عبدالحسین اکبری ظهر امروز در همایش طرح الگوی کشت با بیان اینکه نیمی از جمعیت شهرستان بهار در بخش کشاورزی فعالیت میکنند اظهار کرد: از ۱۳۴ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی شهرستان، ۸۵ هزار و ۶۰۰ هکتار اراضی زراعی است.
و به جایگاه ویژه کشاورزی شهرستان بهار در کشور اشاره کرد و گفت: ۳۰ درصد سیب زمینی، ۴۵ درصد قارچ، ۳۶ درصد سیر، ۱۳ درصد یونجه و ۲۰ درصد خیار استان همدان در شهرستان بهار تولید میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهار خاطر نشان کرد: ۷۲ واحد تولید گوشت مرغ در شهرستان وجود دارد و ۲۰ درصد گوشت مرغ و ۵۴ درصد گوشت شترمرغ و بوقلمون استان در این شهرستان تولید میشود.
وی به ظرفیت انبارداری شهرستان و وجود سردخانههای بالای صفر اشاره کرد و گفت: با توجه به حجم بالای تولید محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی، ۵۷ واحد انبار بالای صفر معادل ۶۳ درصد استان و با ظرفیت نگهداری ۱۳۵ هزار تن محصولات کشاورزی در شهرستان بهار وجود دارد.
اکبری یکی از سیاستهای دولت را اجرای الگوی کشت دانست که در سالهای گذشته مغفول مانده بود و در ادامه گفت: با اجرای الگوی کشت، جانمایی مناسبی از محصولات مختلف تولیدی با توجه به پتانسیلهای طبیعی، شرایط اقلیمی، منابع آبی، درصد رطوبت و مزیت های اقتصادی و سیاستهای استراتژیک و کلان دولت صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: اجرای الگوی کشت نیازمند آمایش سرزمینی است تا بتوانیم محصولات را در منطقه خاص خود و در زمان خود کشت کنیم و بهرهوری بالا برسیم.
پایان پیام/ 3140