اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

نگاهی به آخرین آمار کرونا در جهان/ افزایش هزار نفری مرگ‌ومیر در آمریکا

آمار منتشر شده در مورد کرونا نشان‌دهنده جولان این بیماری در سطح کشورهاست در این میان برخی متخصصان در مورد واکسن نظر دیگری دارند.

نگاهی به آخرین آمار کرونا در جهان/ افزایش  هزار نفری مرگ‌ومیر در آمریکا

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، اکنون بیش از 3سال از ظهور کرونا می گذرد و باوجود واکسیناسیون، تعداد ابتلاها و مرگ و میر ها در کشورهای مختلف متفاوت است.

بررسی اجمالی آخرین آمارهای هفتگی سازمان بهداشت جهانی

سازمان بهداشت جهانی آخرین آمار دسته بندی شده(9تا15 ژانویه 2023) از داده های موجود را به شرح زیر گزارش کرده است:

کل موارد ابتلا و مرگ و میر در سطح جهان

در سطح جهانی، نزدیک به 2.8 میلیون مورد ابتلای جدید و بیش از 13هزار مرگ و میر در هفته 9 تا 15 ژانویه 2023 گزارش شده است. در 28 روز گذشته (19 دسامبر 2022 تا 15 ژانویه 2023)، نزدیک به 13 میلیون مورد ابتلا و تقریباً 53هزار مرگ و میر جدید گزارش شده است که در سطح جهانی به ترتیب کاهش 7درصد و افزایش 20درصد در مقایسه با 28 روز قبل از آن را شاهد بوده ایم. تا 15 ژانویه 2023 در سراسر جهان، بیش از 662 میلیون مورد ابتلای تایید شده و بیش از 6.7 میلیون مرگ و میر گزارش شده است.

آخرین آمارهای ابتلا کشورها

 

در سطح کشورها، بیشترین تعداد موارد ابتلای هفتگی از ژاپن: 1میلیون و25هزار و321، ایالات متحده آمریکا: 415هزار و864، کره: 286هزار و 291، استرالیا: 191هزار750 و چین:190هزار و451 مورد جدید ابتلا گزارش شده است.

آخرین آمارهای مرگ و میر کشورها

 

بیشترین تعداد مرگ و میر هفتگی جدید از ایالات متحده آمریکا: 3هزار922، ژاپن :2هزار849، چین :802، استرالیا :742 و فرانسه:520 مرگ جدید گزارش شده است.

باتوجه به آمار و ارقام منتشر شده طی یک هفته در مورد مرگ و میر و میزان ابتلا، آمریکا و ژاپن در صدر هستند. میزان مرگ و میر در آمریکا نسبت به هفته قبل هزار و 227 مورد افزایش پیدا کرده است.

هیچ موردی از مرگ و میر و ابتلا برای کشور استرالیا در گزارش های 3 هفته قبل ارائه نشده بود و اکنون در بین 5کشور دیگر قرار گرفته است.

 بیماری کرونا که از سال 2019 جهان را درگیر خود کرده است علاوه بر مرگ و میر بالا که روی دست دنیا گذاشته مشکل عوارض ادامه دار را هم به همراه دارد. البته واکسن های تولید شده توسط کشورها توانسته اند مقداری جلوی این ویروس بایستند اما این ویروس هم همواره با تغییر چهره و انجام جهش خود را مقاوم تر کرده است. اکنون یک متخصص واکسن در مقاله منتشر شده در مجله پزشکی « New England Journal of Medicine» گفت که محافظت در برابر عفونت کووید با فناوری mRNA فعلی غیرواقعی است و افراد جوان‌تر و سالم‌تر به دوز تکمیلی کووید نیاز ندارند.

تحقیقات جدید نشان می دهد که علائم طولانی مدت کووید برای اکثر افراد ظرف یک سال کاهش پیدا می کند. خستگی مداوم، از دست دادن بویایی، ضعف و مشکلات تنفسی از عوارض این بیماری است. یک مطالعه جدید نشان می دهد که اکثر افراد مبتلا شده به این بیماری بهتر می شوند.

 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول