اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

معرفی 32 محصول نوآورانه برتر ایرانی توسط دانشگاه صنعتی شریف

اختتامیه هفتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی با حضور رئیس دانشگاه صنعتی شریف و جمعی از تلاشگران عرصه صنعت و شرکت‌های فناور در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

معرفی 32 محصول نوآورانه برتر ایرانی توسط دانشگاه صنعتی شریف

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف؛ اختتامیه هفتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی صبح روز یکشنبه ۱۴اسفندماه ۱۴۰۱ با معرفی ۲۸ شرکت با ۳۲ محصول برتر در حوزه نوآوری‌های ایرانی در سالن استاد ربیعی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ابتدای مراسم رسول جلیلی رئیس دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: زمانی‌ که شرکت‌های بزرگ، پرآوازه و موفق که همچون درختان تنومندی در دنیای کسب و کار ریشه دارند و فعالیت می‌کنند در یکجا گردهم آیند، فضایی فراهم می‌شود تا با استفاده از تجربیات و تبادل اطلاعات خود در حوزه سرمایه‌گذاری، صنعت و توسعه کسب و کار در کشور، یک هم‌افزایی مهم و موثر ایجاد ‌شود.

وی افزود: دانشگاه صنعتی شریف علاقه‌مند است با همکاری و همراهی شما فرصت‌هایی را برای جوانانی که در کلاس‌های درس و دانشگاه مشغول هستند و فارغ‌التحصیلانی که در جامعه به صورت نوپا می‌خواهند به اجتماع ورود پیدا کنند فراهم آورد تا با ایجاد امید در نسل جوان بتواند پیچیدگی‌های مسیر نوآوری را در جوانان تسهیل کند و با زنده کردن امید در جوانان این باور را در آنها به وجود آورد که می‌توانند و قدرت آن را دارند تا در دنیای اقتصاد و در توسعه کسب و کار خود اقدامات موثر و گام‌های بزرگی بردارند.

وی خطاب به حاضرین گفت: بخشی از این عرصه که برای جوانان فراهم می‌شود کلیدش در دستان شماست.

رئیس دانشگاه شریف با اشاره به نقش دانشگاه در حل مسائل ملی بین‌المللی، گفت: درست است که ماموریت جاری دانشگاه تربیت و آموزش دانش است، اما در یک مقیاس بزرگ‌تر ماموریت دانشگاه حل مسائل جامعه و سودمندی برای جامعه است، این جامعه در وهله اول جامعه ایران است و در یک دایره بزرگ‌تر جامعه بین‌الملل است.

جلیلی در ادامه با اشاره به قانون جهش تولید دانش بنیان گفت: ظرف یکسال گذشته به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، اتفاقی افتاده است.  قانون جهش تولید دانش بنیان این امکان را فراهم کرده است که در ماده ۱۱ بند «ت» و «ب» صنایعی که قرارداد تحقیق و توسعه با دانشگاه‌ها منعقد می‌کنند، می‌توانند همان میزان قرارداد را در فرایندی عین مالیات قلمداد کنند که شیوه نامه آن نوشته شده است. نوآوران می‌توانند این امکان قانونی را در کنار همتی که پیش‌تر گفتم قرار دهند، در این صورت علاوه برآنکه مسئله خودشان حل می‌شود دانشگاه بیشتر در خدمت حل مسائل جامعه قرار می‌گیرد.

جلیلی تصریح کرد: به این ترتیب دانشگاه علاوه بر حس استقلال بیشتر از بودجه عمومی، حس اثر بخشی نیز دارد و دانشجو، استاد و محقق دیده خواهند شد، همچنین احتمال ماندگاری شخص در صنعتی که در آن فعالیت دارد و در کشور بیشتر می‌شود.

وی با اشاره به بند «ب» قانون جهش تولید دانش بنیان ادامه داد:  بند «ب» قانون جهش تولید دانش بنیان فراتر از بند «ت» است، اگر سرمایه گذاری در دانشگاه انجام شود؛ می‌توان آن را عین سرمایه گذاری به عنوان مالیات سال جاری و سال‌های اینده حساب کرد، این اتفاق نادری در دهه‌های گذشته و در تاریخ ایران است، یعنی دولت قبول کرده است اگر یک صنعت در دانشگاه، ساختمان بسازد و آزمایشگاه تجهیز کند سپس مدارکش را به سازمان مالیاتی ارائه دهند؛ عینا به عنوان قبض مالیات پرداخت شده سال جاری و سال‌های آینده قلمداد شود.

جلیلی سپس پیشنهاد داد که به بهانه این رویداد مهم ممکن است بتوانیم نام شما و صنایع شما را بر دیوار‌های آجر قرمز شریف حک کنیم.

وی در پایان سخنان خود گفت: امیدوارم این رویداد مهم ادامه یابد تا فرزندانمان بتوانند از ثمرات آن در آینده بهره‌مند شوند.

هادی اسدی رئیس کمیته اجرایی هفتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی نیز در ادامه مراسم اختتامیه این جشنواره گفت: این رویداد به دنبال معرفی و قدردانی از شرکت‌های نوآور ایرانی و جریان‌سازی در راستای ارتقای فرهنگ نوآوری و ایجاد موج نوآوری در کشور است.

 وی افزود: اهداف اصلی جشنواره شناسایی، انتخاب، ممیزی و احراز شرایط برترین نوآوری‌های شرکت‌های ایرانی است. نوآوری‌هایی که در سال جاری در کشور صورت گرفته در جشنواره شناسایی و ارزیابی می‌شود. این اقدام در چهار بخش نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرآیند و نوآوری در کسب‌وکار، زمینه معرفی و تقدیر از تلاشگران حوزه صنعت و کسب‌ و کار را فراهم کرده و از طریق شناخت نقاط قوت و قابل بهبود، به نهادینه کردن و بلوغ فرآیندهای نوآوری در شرکت‌های ایرانی کمک می‌کند.

اسدی اجرای کلینیک نوآوری در شرکت‌ها و شبکه‌سازی برای به اشتراک‌گذاری دانش را از ویژگی‌های برجسته جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی برشمرد.

در ادامه علی ملکی رئیس کمیته علمی رویداد به ارائه‌ای با عنوان "نوآوری و تحول دیجیتال" پرداخت. وی هدف اصلی رویداد را ترویج نوآوری به عنوان اشاعه فرهنگ تقدیر از نوآوران برتر برای توسعه اقدامات ارزشمند و ایجاد زمینه ارائه محصولات و خدمات بهتر شرکت‌ها عنوان کرد و در خصوص نسبت بین نوآوری و تحول دیجیتال و فرصت‌ها و تهدیدهای فراهم شده برای کشورهای توسعه نیافته در این مسیر توضیح داد.

در حاشیه این رویداد محمد ناطق رئیس کمیته ارزیابی جشنواره در گفتگو با خبرنگاران در خصوص برگزاری جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی گفت: جشنواره نوآوری برتر ایرانی قصد دارد تا در هفتمین دوره برگزاری خود با شناسایی، انتخاب، ممیزی و احراز برترین نوآوری‌های شرکت‌های ایرانی در چهار بخش نوآوری در محصول، نوآوری در خدمت، نوآوری در فرآیند و نوآوری در کسب‌وکار، زمینه معرفی و تقدیر از تلاشگران حوزه صنعت و کسب‌وکار را فراهم آورده و از طریق شناخت نقاط قوت و قابل بهبود، به نهادینه کردن و بلوغ فرآیند‌های نوآوری در شرکت‌های ایرانی کمک کند.

ناطق افزود: بی شک توسعه و اشاعه فرهنگ تقدیر از نوآوران برتر می‌تواند ضمن توسعه اقدامات ارزشمند در این حوزه، زمینه ارائه محصولات و خدمات بهتر به هموطنان عزیزمان را فراهم آورد و در مرحله بعد، موجب توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، تقویت زیست‌بوم نوآوری کشور و راهگشای توسعه صادرات و کسب درآمد‌های ارزی از بازار‌های بین المللی نیز می شود.

گفتنی است در حاشیه آیین اختتامیه هفتمین جشنواره نوآوری برتر ایرانی نمایشگاهی از محصولات منتخب این جشنواره برگزار شد.

پایان پیام/ ت 1593

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول