به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، حمیدرضا حسینی، مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اظهار کرد: با عنایت به در پیش رو بودن ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان و با توجه به افزایش فعالیت واحدهای زیرپوشش، ضرورت طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر روند تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی حس میشد.
وی بیان کرد: بهمنظور حفظ سلامت مصرفکنندگان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان در راستای ارتقای سلامت و بهداشت مصرفکنندگان اجرا میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، اضافه کرد: در این طرح، 21 تیم ثابت و تیم سیار با مشارکت 41 نفر از بازرسان دامپزشکی در دو نوبت صبح و بعدازظهر برای پیگیری امور و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه، سردخانهها، کشتارگاهها، قصابیها و خودروهای حمل فرآوردههای خام دامی فعال هستند.
حسینی از شهروندان درخواست کرد: فرآوردههای خام دامی موردنیاز خود مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخممرغ و سایر محصولات را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان یا به سامانه اطلاعرسانی 1512 گزارش دهند.
پایان پیام/74002/م/