اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

صنعت طیور و دام کشور نیاز به اصلاح ساختار دارد

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران گفت: صنعت طیور کشور ۶۷ سال فعالیت می‌کند،این صنعت نیاز به اصلاح ساختار و تکنولوژی جدید دارد.

صنعت طیور و دام کشور نیاز به اصلاح ساختار دارد

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری امروز همایش فعالین جهادی تولیدات دامی مازندران با مشارکت اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنعت دام و طیور، کارخانجات خوراک دام و طیور، آبزیان، زنبورداری و نوغان‌داری برگزار شد.

صنعت دام و طیور نیازمند اصلاح ساختار است

عطااله حسن‌زاده مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران گفت: صنعت طیور کشور ۶۷ سال فعالیت می‌کند، صنعت دام و طیور خسته است و نیاز به اصلاح ساختار و  تکنولوژی جدید دارد. 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت اقتصادی در بحث اشتغال، تامین و توزیع هستیم، ادامه داد: ۶۰ درصد بازار مصرف مرغ تهران در اختیار مازندران است.

حسن‌زاده افزود: سهم عمده امنیت غذایی بر عهده دام و طیور است و در شرایط تغییر ارز وظیفه خود را به درستی انجام دادیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با بیان اینکه امروزه به دلیل حذف ارز ترجیحی نگاه تولیدکننده و مسؤولان باید بحث کاهش هزینه تمام شده باشد، بیان کرد: به مرحله‌ای رسیدیم تولیدکنندگان ما در صنعت دام و طیور کنار خود تحصیلکرده‌ها و مدیران فنی دارند.  

حسن‌زاده با بیان اینکه در حال حاضر در مازندران ۲ هزار و ۴۰۰ بهره‌بردار فعالیت دارند‌.
خاطرنشان کرد: ۱۰ درصد تولیدات  استان مازندران آمادگی صادرات را دارد.

مازندران در صنعت دام و طیور حرفی برای گفتن دارد

منصورعلی زارعی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در این همایش اظهار کرد: با وجود موفقیت‌هایی که بعد از انقلاب اسلامی در بخش کشاورزی به ویژه دام و طیور داشتیم اما مشکلات فراوانی هم همچنان در این حوزه وجود دارد که باید نسبت به رفع آن تلاش شود.

 

وی ادامه داد: قبول داریم کارکنان جهاد کشاورزی در حقوق و دستمزد و امکانات نسبت به سایر ارگان‌ها از مزایای کمتری برخوردار هستند و کارهای سختی را انجام می‌دهند اما این وزارتخانه و سازمان‌های متبوع‌شان با قشری به نام کشاورز و تولیدکننده سرکار دارند که بی‌ادعا در حال تولید هستند تا امنیت غذایی جامعه دچار خدشه و آسیب نشود.
 
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید به گونه‌‌ای عمل میکردیم میزان تولید در حوزه دام و طیور کم می‌شد، گفت: مازندران با توجه به تولیدات فراوان‌تری که نسبت به سایر استان‌ها در بخش دام و طیور دارد باید نقش تعیین کننده‌ای داشته باشد.

زارعی خاطرنشان کرد: ۴۰ درصد دام سبک استان از بین رفت و برای پیشبرد کارها باید از ظرفیت تشکل ها استفاده کنیم و کارها را به تشکل‌ها واگذار کنیم چرا که آنها دلسوزتر از من و شمای مسؤول هستند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در استان مازندران می‌توانیم شرایط خوبی را برای صنعت دام و طیور و شیلات، زنبورداری و نوغانداری  فراهم کنیم چرا که مازندران در تمامی این بخش‌ها حرفی برای گفتن دارد.

وی ادامه داد: ۱۷ هزار فارغ‌التحصیل کشاورزی در مازندران داریم که باید پای کار باشند در حالیکه تنها ۲ هزار نفر پای کار هستند و فقط از ظرفیت این تعداد اندک مهندسان در استان استفاده شد.

تاکید بر استمرار و پایداری تولید 

حسن عنایتی‌کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در ادامه همایش گفت: جهاد کشاورزی استمرار تولیدات غذایی را که جز سفره مردم است بر عهده دارد  و همه ما تکلیف داریم برای سفره مردم تلاش کنیم.

 

وی با بیان اینکه باید این اراده و تفکر را برای تولیدکنندگان به‌وجود آوریم تا تولیدکننده بتواند در بستر آرامش تولید کند و تمام هم و غم او تولید با کیفیت و صادرات محور باشد، افزود: مازندران در یکسال گذشته با توجه به تمام فراز و نشیب هایی که وجود داشت نقش خود را در ایفای امنیت غذایی به خوبی ایفا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه نقش مازندران در تولید و شرایط بازار دارای اهمیت است، گفت: زمانی‌که ارز ترجیحی  برداشته شد صنعت دام و طیور شرایط سختی داشتند اما با اقتدار اقدام به تولید کردند تا چرخه امنیت غذایی دچار خدشه نشود و مردم و مصرف کنندگان دچار مشکل نشوند.

 عنایتی اظهار کرد: بخش کشاورزی به اقلیم آب و هوایی وابسته است و چاره‌ای نیست تا روش خود را در تولید تغییر دهیم و استفاده از تکنولوژی را در بخش کشاورزی در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: مقوله بازار و تولید در امتداد یکدیگر قرار دارند و شرایط تولید باید به گونه‌ای پیش رود تا کشور دچار مشکل نشود چرا که مازندران مزیت برای  کشور است و جز استان تامین کننده دام و طیور برای استان تهران و سایر استان‌ها هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان بر استمرار و پایداری تولید تاکید کرد. 

به گزارش فارس، از ۲۵ تولیدکننده صنعت دام، طیور، آبزی پروری، زنبورداری و نوغانداری تجلیل شد.

انتهای پیام/ ۸۶۰۳۵/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول