اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  دولت

حسینی: تشکیل وزارت بازرگانی به رشد تولید، صادرات و کنترل تورم کمک می‌کند

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: با تشکیل وزارت بازرگانی به رشد تولید، کنترل بخشی از تورم و صادرات هم کمک خواهد شد.

حسینی: تشکیل وزارت بازرگانی به رشد تولید، صادرات و کنترل تورم کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در برنامه « صف اول شبکه خبر» درباره سفر اخیر خود به منطقه آزاد ماکو گفت: این سفرها موجب می شود تا ما از نزدیک با مسائل و مشکلات و مطالبات مردم آشنا شویم و مشاهده کنیم مصوبات سفرهای استانی چقدر اجرا شده و اگر مشکلی برای اجرا وجود دارد مطلع شویم و به وزرای مربوطه منتقل کنیم.

وی ادامه داد: ما  14 منطقه آزاد تجاری داریم و 10 مورد منطقه ویژه اقتصادی، که اینها در  توسعه کشور و شرایط اقتصادی می توانند موثر باشند.

حسینی تاکید کرد: در گذشته این نگاه وجود داشت که می گفتند مناطق آزاد به مراکز وارداتی تبدیل شدند، در حالی که ظرفیت های فراوانی برای توسعه اقتصادی وجود دارد و در سفری هم که به منطقه آزاد ماکو داشتیم از 110 بسته سرمایه گذاری در این منطقه رونمایی کردیم که فرصت های اقتصادی خوبی را این بسته ها ایجاد خواهند کرد. در کنار این مراسم دیدارهایی هم با مردم و علما داشتیم و مطالب آنها را شنیدیم و به مسئولان مربوطه منتقل خواهیم کرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در باره افزایش مناطق آزاد تاکید کرد: لوایحی در این خصوص از قبل وجود داشته و در مجلس بررسی ها صورت گرفته و تصویب شده و در مواردی شورای نگهبان ایراداتی داشته است که در مجلس پیگیری خواهد شد ولی به نظر می رسد در هر جایی نیاز است و می تواند به توسعه اقتصادی، کشور و مردم کمک کند این مناطق باید ایجاد شود.

حسینی در ادامه درباره تشکیل وزارت بازرگانی هم گفت: ادغام وزارت بازرگانی در وزارت صنایع و معادن در سال 90 انجام شد و از همان ابتدا هم شک و شبه هایی در آن وجود داشته است.

وی تصریح کرد: درست است که دو وزارتخانه در سال 90 ادغام شد اما باید توجه کنیم که پیش از آن و طی روند چندساله ای 4 وزارتخانه در هم ادغام شده بود و اینگونه نیست که وزارت صمت اکنون یک وزارتخانه باشد.

معاون رئیس جمهور اظهار داشت: گفته می شود 30 درصد اقتصاد کشور در وزارت صمت است و از سال 96 تا امروز 8 وزیر و سرپرست تغییر کرده و نمی شود گفت که اینها همه ضعیف بودند ولی کار اینقدر سنگین بوده که هر طرفی را می گرفتند در یک جای دیگر یک عده اعتراض می کردند.

حسینی ادامه داد: با توجه به مسائلی که وجود داشت تصمیم گرفته شده تا این وزارتخانه تفکیک شوند و وزیر صنایع و معادن پیگر بحث صنعت و معاون باشد و دیگر دغدغه افزایش قیمت برخی کالاها مانند مرغ و گوشت را ندارد و بحث بازار به وزارتخانه دیگری سپرده شود.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: وزارت صنعت و معدن و وزارت جهاد کشاورزی از مأموریت‌های گسترده و مهمی در حوزه تولید برخوردار هستند که متأسفانه در شرایط کنونی بخش زیادی از وقت آن‌ها به تنظیم بازار کالای اساسی از جمله مرغ و تخم مرغ و گوشت صرف می‌شود و عملاً فرصت چندانی برای توسعه تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی ندارند.

وی افزود: وقتی ادغام وزارت خانه جواب نداده باید فکری کرد و در دو ساله گذشته هم به دلیل مسائلی که وجود داشت مشکلاتی ایجاد شد به همین دلیل بحث تشکیل سازمان و بعد آن هم وزارت بازرگانی مطرح شد که دو فوریت و کلیات آن هم تصویب شد و انشالله جزئیات هم تصویب خواهد شد.

حسینی گفت: با تشکیل وزارت بازرگانی هم رشد تولید را می توانیم داشته باشیم و هم در کنترل بخشی از تورم وزارت بازگانی می تواند نقش داشته باشد. به صادرات هم می تواند این وزارتخانه کمک کند.

معاون رئیس جمهور گفت: ما نمی توانیم خودمان را با یک کشور اروپایی که اندازه یک استان ما است مقایسه کنیم. ما در جنگ اقتصادی هستیم و باید براساس آن برنامه ریزی کنیم. برای همین ما امیدورایم زودتر تشکیل وزارت بازگانی نهایی شود

وی ادامه داد: در مقطعی این بحث هم مطرح شئد که گمرک هم به وزارت بازرگانی اضافه شد که دولت مخالفت کرد.

حسینی در باره عضویت ایران در سازمان شانگهای تاکید کرد: یکی از مسائلی که دشمنان ما دنبال می کردند این بود که در انزوا قرار بگیریم تا در نهایت تسلیم خواسته های آنان شویم. از طرفی در گذشته مسئولان با نگاه به غرب همه تخم مرغ های خود را در سبد مذاکرات قرار دادند و در نهایت بعد از تصویب برجام به نتیجه ای که گفته می شد نرسیدم.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: در گذشته تعامل ما با کشورهای همسایه بسیار کم بود و همین موجب شده بود تا روابط ما با برخی کشورهای همسایه سرد شود و اینها با حضور ما در شانگهای مخالفت می کردند.

وی ادامه داد: سفرهای رئیس جمهور به کشورهای همسایه و تعامل با این کشورها موجب شد تا عضویت ما در شانگهای پذیرفته شود و این موضوع هم به تعاملات و توافقات ما با کشورهای عضو شانگهای کمک بسیاری خواهد کرد.

حسینی با اشاره به سفرهای رئیس جمهور به کشورهای مختلف گفت: ما توافقات بسیار خوبی با این کشورها امضا کردیم و آقای رئیسی هم با جدیت پیگیر اجرای تفاهمات صورت گرفته هستند.

معاون رئیس جمهور در ادامه با اشاره به سفر رئیس جمهور به آفریقا تصریح کرد: کشورهای آفریقایی که آقای رئیسی به آنها سفر کردند ظرفیت هایی گسترده ای برای همکاری در حوزه های مختلف از جمله کشاورزی و معدن و صنعت و ... دارند و می توانیم همکاری های خوبی با آنها داشته باشیم که می تواند آثار اقتصادی، امنیتی و ... برای ما داشته باشد.

وی درباره لایحه عفاف و حجاب گفت: در مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی وظایف دستگاه ها مشخص است که اگر این فعالیت ها به درستی انجام شود بخش عمده ای از مسئله حل می شود.

حسینی تاکید کرد: درباره برخورد با ناهنجارها مانند کشف حجاب هم قانون وجود دارد و رئیس قوه قضائیه هم گفتند نباید معطل لایحه بمانیم و احتمالا این لایحه که قوه قضائیه آن را تدوین کرده خواسته خلاءها جبران شود. این لایحه اکنون در مجلس است و مجلس هم در حال بررسی لایحه است.

وی گفت: برای هر چیزی قانون داریم و در این مسئله هم باید براساس قانون عمل کنیم و امیدواریم این لایحه بتواند کمک کند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: دشمنان امروز به شدت در حال کار کردن روی اعتقادات مردم ما هستند و ما هم باید برای این موضوع برنامه ریزی داشته باشیم و کار کنیم و همه در این حوزه باید تلاش کنند تا فرزندان عزیز ما مورد تهاجم دشمنان قرار نگیرند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول