اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  سیستان و بلوچستان

اشتغالزایی کارآفرین بلوچ برای ۲۰۰ بانوی سراوانی

بانوی کارآفرین بلوچ با فعالیت در حوزه صنایع دستی به ویژه سوزن دوزی، علاوه بر درآمد مناسب برای خود، ۲۰۰ بانوی سراوانی را وارد بازار کار کرده‌ است.

اشتغالزایی کارآفرین بلوچ برای  ۲۰۰ بانوی سراوانی

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، فرحناز سالاری، بانوی کارآفرین بلوچ اهل سراوان است که کارش را از نقطه صفر شروع کرد، اما امروز علاوه بر درآمد مناسب، هر ماه به اشتغال ده‌ها بانوی دیگر نیز کمک می‌کند.

 وی که در رشته مدیریت تحصیل کرده و اکنون مدیر آکادمی زیبایی و گالری انواع لباس‌های فاخر بلوچی است، بیان کرد: وقتی تصمیم به راه‌اندازی این کسب‌وکار گرفتم، از نظر مالی در وضعیت خوبی نبودم، اما سعی کردم با فراگیری مهارت لازم و مشاوره گرفتن از افراد باتجربه، راه را برای خودم هموارتر کنم.

 سالاری افزود: آموزش‌های این حرفه را در آموزشگاه‌های فنی در حوزه زیبایی و همچنین دوخت انواع لباس سنتی فراگرفتم و سپس با راهنمایی دوستان، به کمیته امداد شهرستان سراوان مراجعه کردم تا بتوانم با کمک تسهیلاتی که ارائه می‌شود، کسب و کارم را شروع کنم.

 بانوی کارآفرین بلوچ با اشاره به این‌که چهار سال پیش جهت دریافت وام اقدام کرده بود، اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) امروزه کمک بسیاری به اشتغال افراد می‌کند و علاوه بر پرداخت تسهیلات، مشاوران خوبی نیز دارد که افراد می‌توانند از تجارب آنان بهره بگیرند.

 وی افزود: برای ورود به هر حرفه‌ای، علاقه و پشتکار حرف اول را می‌زند، اما برای رسیدن به موفقیت، حتما به یک مشاور خوب نیاز داریم، در غیر این‌صورت، نمی‌توانیم در فضای رقابتی، موفق باشیم.

 سالاری بیان کرد: پس از دریافت وام از طریق کمیته امداد شهرستان سراوان، کسب‌وکارم را بصورت حرفه‌ای آغاز کردم و سپس سعی کردم با افراد مرتبط، ارتباط بگیرم و کارم را توسعه بدهم.

 وی گفت: در حال حاضر، علاوه بر گالری که در آن انواع لباس‌های فاخر بلوچی که حاصل زحمت بانوان بومی منطقه است، عرضه می‌شود، در آموزشگاه نیز بانوان علاقه‌مند را آموزش می‌دهم تا با کمک این هنر سنتی، بتوانند به درآمدزایی برسند و خصوصاً سعی می‌کنم از مددجویان کمیته امداد در این دوره‌ها استفاده شود.

 این کارآفرین سراوانی با اشاره به اینکه ۸ جام طلایی در حوزه کارآفرینی بدست آورده است، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۲۰۰ بانوی سراوانی را وارد بازار کار کرده‌ام که بیشتر از نصف آنان، مددجوی کمیته امداد بوده‌اند.

 وی افزود: بازاریابی خوب، افزایش کیفیت محصولات و از طرفی کاهش قیمت تا حد امکان، به جذب مشتریان کمک کرده و سبب شده تا از رقبای خودم پیشی بگیرم.

 سالاری بیان کرد: همچنین استفاده از مواد اولیه درجه یک و مرغوب، خلاقیت، ارائه محصولات متنوع و مشتری‌مداری عواملی است که می‌تواند مشتریان شما را افزایش دهد.

پایان پیام/3139

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول