اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

خبرنگاران از انعکاس خبرهایی که موجب یاس و ناامیدی در جامعه می‌شود دوری کنند

امام جمعه گچساران گفت: خبرنگاران از انعکاس خبرهای حاشیه‌ای که باعث ناامیدی در جامعه می‌شود دوری کنند.

خبرنگاران از انعکاس خبرهایی که موجب یاس و ناامیدی در جامعه می‌شود دوری کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، حجت الاسلام سید عنایت هاشمی منش در نشست با اصحاب رسانه این شهرستان گفت: دیده شدن خبرنگاران یک حق طبیعی آنها است، زیرا بالاترین تواضع را خبرنگاران دارند که همه را نشان می دهند اما خودشان دیده نمی‌شوند.

امام جمعه گچساران بیان کرد:در روز خبرنگار یک سیاست و نگاه کلان در کشور است که خبرنگار دیده شود،اگر خبرنگاری خلاقیت داشت باید مثل اشخاص دیگر خلاقیت آن را هم دید و آن را تشویق کرد.

امام جمعه گچساران با اشاره به وجود نفت، گاز، پتروشیمی و سدهای کوثر و چم شیر تصریح کرد: این شهرستان ظرفیت بسیار بالایی به لحاظ آب و خاک ، نفت و گاز دارد، گچساران را باید به بقاع متبرکه آن بی بی حکیمه(س) شهدای ۱۹ آبان و مردم متدینی که در تمام دوران انقلاب پای نظام و ولایت ایستاده اند معرفی کرد.

حجت الاسلام هاشمی‌منش عنوان کرد: گچساران هم در فضای علمی، فرهنگی، اقتصادی یک شهرستان ویژه در استان و کشور است که تمام این نکات نیاز به برنامه ریزی و هم افزایی دارد.

وی گفت: امام جمعه به عنوان پدر معنوی و قرارگاه فرهنگی شهرستان‌تمام توان خود را برای ایجاد وحدت و پیشبرد تمام مسائل فرهنگی و رفع مشکلات انجام خواهد داد.

امام جمعه گچساران با اشاره به اینکه می توان از کلام خدا و قرآن کریم در کار خبری به خوبی بهره برد، خاطرنشان کرد: در قرآن کریم دو هزار و ۶۰۰ نکته پیرامون پخش و نوع گفتمان و بیان خبر و مواجهه با آن بیان شده است.

حجت الاسلام هاشمی منش بیان کرد: اگر قلم کج برود بر اساس آیات قرآن توبیخات بسیاری دارد، در قرآن آمده که وای به حال آنها که باطل را رشد می‌دهند.

وی افزود: اگر کسی خبری به شما داد در مورد آن تحقیق کنید، سخن باید عادل باشد و اگر کسی که خبر را می دهد فاسق باشد دچار مشکل خواهید شد.

امام جمعه گچساران با اشاره به اینکه خبرنگار هر خبری را درج نکند اظهار کرد:خبرنگاران از انعکاس خبرهای بیخود و حاشیه ای که ناامیدی را در جامعه بیشتر می کند دوری خبرنگاران از انعکاس خبرهای بیخود و حاشیه ای که ناامیدی را در جامعه بیشتر می کند دوری کنند، اگر خبر نفعی برای مردم و جامعه نداشته باشد به درد نخواهد خورد،یک استنباط و کارشناسی دقیق در خصوص خبر باید قبل از درج آن صورت گیرد.

حجت السلام هاشمی منش اضافه کرد:قرآن می فرماید خبری که می خواهید بدهید ظاهر و باطن آن یکی باشد،امروز جامعه ما یک شرایط ویژه ای را تجربه می کند،قرآن می فرماید در سخت ترین شرایط زیر چتر قرآن باز گردید. 

وی گفت:در این‌ میان خبرنگار وظیفه بسیار سنگینی دارد مخصوصا در گام دوم انقلاب اسلامی این رسالت بر خبرنگار سنگین تر و مهم تر بوده،خبرنگار می تواند با بیان یک خبر امید را ۸۰ سال به کشور برگرداند و یا بالعکس مردم را نا امید کند، شما اخباری را پخش کنید که دلهره مردم در آن ایحاد نشود.

امام جمعه گچساران تصریح کرد: هر خبری که احتمال نقشه کشیدن دشمن در آن است درج نکنید،در خبر خود دشنام را نشر ندهید و از خبرهای تحریک آمیز که جنبه خوبی ندارد دوری کنید،تا یقین نداشته باشید آن خبر را پخش نکنید، این گمانه ها امکان دارد مشکلاتی را ایحاد کند.

حجت الاسلام هاشمی منش با اشاره به اینکه با سوءظن قلم به دست نگیرید، عنوان کرد:از تجسس در مسائل افراد دوری کرده و آبروی فرد را در درج خبر ها حفظ کنید،انتقادهای سازنده و بدون غرض می تواند موثر شود، اخلاق رسانه ای بسیار مهم بوده، در زمانی که دشمن جنگ نرم را راه انداخته سواد رسانه ای نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی گفت: خبرنگار باید شحاع، استقلال فکری داشته و عاشق کار خود بوده و به خوبی رشد پیدا کند که توانایی تشخیص خق از باطل را داشته باشد، مختصر، مفید نوشتن از محصنات یک خبرنگار است و یک خبرنگار موفق باید بتواند ارزشهای جامعه را بشناسد و در راه برطرف کردن نیازهای عمومی جامعه گام بردارد.هر خبر را متناسب با فضای کاری از خود آن شخص بخواهید.

امام جمعه گچساران با اشاره به موضوع استخدام پتروشیمی این شهرستان، خاطرنشان کرد: در خصوص پتروشیمی موضع من حمایت از مشکل بیکاری جوانان این شهرستان است، در راستای جذب این تعداد نیرو با فرماندار و مسئولین صحبت کرده ایم، نباید حق جوانان گچسارانی و بخصوص کسانی که در پتروشیمی شاغل بوده اجحاف شود.

حجت الاسلام هاشمی منش اضافه کرد:برای بومی و غیر بومی نیز در این استخدامی طبق قاتون برخورد می شود، در هر مسئله به کارگیری نیرو باید اولویت بومی بودن مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: اعتقادم بر این است که باید به گونه ای این موضوع را حل کرد که نگاه ها به سمت و سوی قومی گرایی نرود،حیف است که با وجود ظرفیت های خوب در گچساران اما یک جوان لیسانس و فوق لیسانس گچسارانی هنوز دغدغه بیکار بودن را دارد.

امام جمعه گچساران با اشاره به اینکه می توان از ظرفیت خوب اصحاب رسانه در راستای حل برخی مشکلات استفاده کرد، گفت: در راستای تعامل و استفاده از ظرفیت رسانه ها که همیشه جشم بینا و صدای مردم هستند، می توانیم ماهی یکبار نشستی را در دفتر امام جمعه مبنی بر مطرح شدن مطالبات و بررسی مسائل و مشکلات گچساران برگزار کنیم و در اینگونه نشست ها نیز مسئولان مربوطه پاسخگوی برخی مسائل و مشکلات حوزه خود خواهند شد.

اورنگ نارکی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلانی گچساران نیز در این نشست افزود: خبرنگاران این شهرستان تا کنون در همه شرایط پا به پای مسئولان در راستای اطلاع رسانی گام برداشتند.

وی افزود: این قشر همیشه در صحنه تا کنون چشم بینای و صدای مردم و پل ارتباطی آنها با مسئولان بوده اند.

 

پایان پیام/ ۸۲۰۳۳

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول