اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

شبکه‌سازی و برقراری همکاری‌های علمی و فناورانه بین بخش‌های دانشگاهی و صنعتی ضروری است

نخستین رویداد و همایش ملی علوم و فناوری های همگرا و فناوری های کوانتومی روزهای دوم ، سوم و چهارم دی ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی برگزار می‌شود.

شبکه‌سازی و برقراری همکاری‌های علمی و فناورانه بین بخش‌های دانشگاهی و صنعتی ضروری است

توحید پوررستم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی و عضو شورای سیاستگذاری نخستین رویداد و همایش ملی علوم و فناوری‌های همگرا و فناوری‌های کوانتومی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس با بیان اینکه تعامل و همفکری،انتقال دانش و تجربه بین دانش پژوهان، پژوهشگران، نخبگان و متخصصان حوزه‌های مختلف مربوط به فناوری‌های همگرا وکوانتومی، از اهداف این رویداد است،گفت: شبکه‌سازی و برقراری همکاری‌های علمی و فناورانه بین بخش‌های دانشگاهی و صنعتی کشور و سیاستگذاری در حوزه کوانتومی مهمترین اهداف برگزاری این همایش است.

عضو شورای سیاستگذاری نخستین رویداد و همایش ملی علوم و فناوری های همگرا و فناوری‌های کوانتومی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در سالی که توسط مقام معظم رهبری به سال « «مهار تورم، رشد تولید» نامگذاری شده است، تا این لحظه با برگزاری همای‌ های مختلف علمی و تخصصی گام‌های مهمی در عملیاتی کردن این شعار برداشته است.

وی گفت: این همایش نیز توسط دانشکده علوم و فناوری‌های همگرا و کوانتومی دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی که از دانشکده‌های جدید التاسیس این واحد دانشگاهی است در روزهای دوم ، سوم و چهارم دی ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

پوررستم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت فناوری‌های کوانتومی در سال‌های اخیر، گفت: امروزه علم کوانتوم با ارائه نوع منحصر به فردی از اطلاعات در آستانه رقم زدن انقلابی بنیادین در حوزه علوم و فناوری اطلاعات است که می‌تواند منتج به عصری نوین به نام اطلاعات کوانتومی  شود. همچنین کوانتوم از تأثیر گذارترین یافته‌هایی است که تاکنون نقش متحول کننده‌ای در درک بشر از پدیده‌های طبیعی مانند ابررسانایی و دستیابی به فناوری‌های نوین از جمله ساخت ترانزیستور و لیزر داشته است.

وی افزود: محورهای همایش شامل فناوری‌های نوری وکوانتومی،فناوری‌های اطلاعاتی-شناختی، فناوری‌های شیمی وکمومتریکس است.

استاد یار دانشکده عمران ورئیس دانشگاه آزاد اسلامی تهران تهران مرکزی با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته افزایش چشمگیری در سرمایه‌گذاری در فناوری‌های کوانتومی در سراسر جهان مشاهده شده است، تصریح کرد: کشورهای مختلف دنیا از جمله کانادا، انگلیس، هلند، آلمان، چین، روسیه ، کره جنوبی، ژاپن، استرالیا، هند، فرانسه ، آمریکا و تایوان برنامه‌های گسترده‌ای را برای توسعه فناوری‌های کوانتومی اجرا کرده‌اند وامروزه سرمایه‌گذاری قابل توجهی در این زمینه انجام می شود. این سرمایه‌گذاری‌ها معمولاً شامل ایجاد مراکز تحقیقاتی، تسهیل زیرساخت‌های لازم برای توسعه فناوری‌های کوانتومی و حمایت از شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌های فناوری کوانتومی است.

وی با بیان اینکه در واحد تهران مرکزی از برگزاری چنین همایش هایی استقبال می شود:گفت: در این همایش سه روزه، سخنرانان مدعو درباره  آخرین پژوهش‌های خود در زمینه فناوری‌های همگرا وکوانتومی سخنرانی می‌کنند.

پایان پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول