اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کهگیلویه و بویراحمد

مطالبات مردم چاروسا در سفر مسوولان استانی به این بخش

نبود آمبولانس، حل معضل جاده‌های خاکی این بخش به ویژه «جاده مرگ»، نبود دستگاه رادیولوژی و مشکل رفت‌و‌آمد معلم برخی روستاها، بخشی از زخم‌های چاروسا است که در سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد سر باز کرد.

مطالبات مردم چاروسا در سفر مسوولان استانی به این بخش

به گزارش خبرگزاری فارس از چاروسا، رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد در سفر یک روزه به بخش های چاروسا و دیشموک سفر کرد و مشکلات این بخش ها را مورد بررسی قرار داد.

در این سفر فرماندار کهگیلویه، مدیرکل راهداری و حمل و نقل، مدیرعامل آبفا و جمعی از مدیران شهرستان کهگیلویه وی را همراهی می کردند.

شاهینی به همراه جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی در جلسه شورای اداری چاروسا شرکت و مشکلات این بخش را از زبان بخشدار و شورای شهر قلعه رئیسی شنید.

در این نشست ایزدخواه بخشدار دیشموک که گلایه زیادی از مشکلات داشت از کم توجهی مسوولان استانی به مناطق محروم همچون چاروسا گلایه کرد.

ایزدخواه در این نشست از هر دری سخن گفت از خودروهای شاسی بلندی که در قلعه رئیسی توقف نمی کنند، از هیچ بزرگ در یکی از ادارات، تشکر ویژه از یک پیمانکار بومی منطقه، ناراحتی شدید از بنیاد مسکن و اداره ورزش و جوانان، بگو و مگوی نسبتا تند با مدیرکل راهداری و یک وعده و  همچنین از جاده مرگ سخن به میان آورد.

همچنین تماس با رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، تشکر از مدیر شبکه بهداشت کهگیلویه، مادر شهیدی که در icu بستری بوده و منتظر آسفالت جاده روستاست، ۵ کلیدی که فقط یکی از آنها برای بخشدار مهم است و دست‌های پشت پرده در برخی از پروژه نیز بخشی از اظهارات بخشدار در نشست با رئیس برنامه و بودجه بود.

نجیب الله ایزدخواه در این نشست گفت: اینجا مسئول شده‌ام تا بدون لکنت زبان خواسته های مردم بخش را مطرح کنم بنابراین اگر لحن تندی دارم از همه عذر خواهی می‌کنم ولی باید بگویم که در این بخش علی‌رغم کارهای زیادی که صورت گرفته عمق محرومیت زیاد است.

وی راه، بهداشت و ورزش را 3 اولویت مهم این بخش عنوان و تصریح کرد: در برخی از روستاها مانند دارگنجی و لاکوره به دلیل قطع شدن راه حتی معلم هم چند روز به کلاس درس نمی رود.

بخشدار چاروسا گفت: در ایام عید بیش از ۸۰ هزار نفر فقط ثبت گردشگری داشتیم و خدا می داند چند هزار نفر دیگر مهمان آمد ولی ثبت نشدند که غالبا باید از جاده اسف‌بار بی سیدون، کمر دوغ و آبله عبور کنند؛ در جاده آبله بیش از ۴ نفر کشته داده‌ایم و چندین قطع نخاعی که به جاده مرگ معروف شده و انتظار داریم به شکل ویژه تا پایین دست آبشار در برنامه قرار گیرد.

وی در تکمیل کاستی‌های حوزه راهداری به جاده ابنوک سرتل ابدره روستای شهید بهادری و شهیدان آماده و شهید نویدی و همچنین ادرج و شلدون اشاره کرد و گفت: برای مثال در جاده روستای آبنوک وقتی بانویی بیمار شد حتی خودروهای خودمان هم گیر افتادند و نتوانستیم او را به پزشک برسانیم که چنین اتفاقاتی زیبنده مردم نیست.

بخشدار گفت: جای تعجب است که مدیران کل از بالای سر بخش ما عبور کنند و به دیگر بخش ها بروند اما قلعه رئیسی برایشان مهم نباشد.

ایزدخواه گفت: دیشموک هم محروم است و باید توجه شود اما اگر یک واحد بنیاد علوی در چاروسا باشد شاید به خیلی از مدیران نیاز نداشته باشیم.

وی مردم بخش چاروسا را انسان های متواضع و قانع دانست و گفت: آنها با در اختیار قرار دادن یک دستگاه گریدر هم از ما راضی خواهند شد.

این مسوول به مشکل راه و گاز روستاهای کل بازار کلات و دره خواجه اشاره کرد و گفت: امیدواریم ادارات مرتبط این مشکل را برطرف کنند.

ایزدخواه در ادامه اظهارات صریح خود با نشان دادن کلیپی از راه روستایی در چاروسا گفت: از خودم شروع می کنم واقعا با چه رویی به این روستا که زادگاه یک شهید است برویم شهیدی که هنوز پیکر مطهرش به مادر تحویل داده نشده است چگونه ادعا کنم که من یک مسوول هستم! نمی‌دانیم چه سری است که تمام روستاهای شهید داده در این بخش باید راه های خاکی داشته باشند.

وی گفت: فقط یک لودر و گریدر به ما بدهید قول می‌دهیم کاری که ۱۲ سال ادارات کل انجام ندادند با دست خالی انجام دهیم.

به گزارش فارس قول همکاری در این زمینه به ایزدخواه داده شد.

وی در بخش دیگری از انتقادات و مطالبه‌گری خود تصریح کرد: چرا مردم چاروسا باید جور بدهی دانشگاه علوم پزشکی را بکشد؟ چرا رادیولوژی قلعه رئیسی راه اندازی نمی شود؟ همه تجهیزات مورد نیاز خریداری شد اما شرکت مرتبط می گوید چون یاسوج بدهکار است اجازه نصب نمی دهیم؟  به خدا قسم ما هم مظلومیم منطقه ما هم محروم است چرا مردم ما برای یک عکس باید این همه رنج سفر و هزینه را تحمل کنند.

بخشدار چاروسا اضافه کرد: اینکه آمبولانس نداریم، اینکه کمبود پرستار داریم و مهمتر و تاسف‌ بارتر اینکه یک داروی ساده گاه در داروخانه ما نیست بحثی جداگانه می‌طلبد!

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول