اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

عقب‌نشینی اسرائیل از ایده کوچ اجباری فلسطینی‌ها

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه از اظهارات دو مقام‌ کابینه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم برای کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها عقب‌نشینی کرده است.

عقب‌نشینی اسرائیل از ایده کوچ اجباری فلسطینی‌ها

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه از اظهارات دو مقام‌ کابینه «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم برای کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها عقب‌نشینی کرده است. 

خبرنگار آکسیوس، نزدیک به منابع صهیونیستی و آمریکایی گزارش داد یک مقام ارشد اسرائیلی در نشست خبری با خبرنگاران گفت که تل‌آویو با هیچ کشوری درباره مهاجرت فلسطینی‌ها از غزه صحبت نکرده است. 

این مقام اسرائیلی مدعی شد: «اینها اتهامات بی‌اساس هستند. هیچ کشوری فلسطینی‌های غزه را نخواهد پذیرفت، چه یک میلیون نفر باشند چه پنج هزار نفر. من نمی‌دانم این اتهام از کجا آمده اما ما می‌توانیم جنجال‌های آن را آرام کنیم.»

بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دوشنبه با اشاره به حملات همه‌جانبه این رژیم به نوار غزه گفت که این فرصتی برای تمرکز بر پروژه کوچاندن فلسطینیان و ترغیب ساکنان غزه برای مهاجرت به دیگر کشورهاست.

اسموتریچ وزیر امور مالی رژیم صهیونیستی هم روز یکشنبه در سخنانی تاکید کرد که اسرائیل باید ساکنان نوار غزه را برای مهاجرت و ترک این باریکه ترغیب کند.

علاوه بر این برخی گزارش‌ها حاکی است بنیامین نتانیاهو در جریان نشست اخیر حزب لیکود گفته که تلاش‌ها برای یافتن کشورهایی که ساکنان غزه را به عنوان پناهجو بپذیرند، در حال انجام است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۲ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیده‌اند.

اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، اعلام کرده است. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقع‌بینانه و غیرقابل دستیابی می‌دانند.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به اظهارات صهیونیست‌ها درباره کوچ فلسطینیان، بر مبارزات خود برای رویارویی با جنگ ریشه‌کنی فلسطینیان و کوچاندن آن‌ها تاکید کرد.

جهاد اسلامی همچنین دولت آمریکا را مسؤول تشویق دشمن به اجرای برنامه‌های خود از طریق ابداع واژه «کوچ داوطلبانه» دانست. 

حماس هم دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد «اظهارات سران کابینه اشغالگر فاشیست درباره کوچاندن مردم فلسطین و سخنان تروریستی اخیر بن گویر درباره کوچاندن فلسطینیان از غزه و ایجاد شهرک در آنجا، خیالاتی است که محقق نخواهد شد».

مقام ارشد رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد که قطر به اسرائیل چیزی درباره تعلیق مذاکرات مربوط به تبادل اسرا نگفته است. 

روز گذشته (سه‌شنبه) در پی اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ترور «صالح العاروری» معاون رئیس دفنر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در بیروت، جنبش حماس به میانجی‌ها اطلاع داد که تمام مذاکرات درباره آزادی اُسرا در غزه تا اطلاع ثانوی متوقف شده است. 

منابع خبری روز گذشته از شهادت صالح العاروری بر اثر یک حمله پهپادی رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند. منابع لبنانی گزارش دادند این پهپاد یک دفتر متعلق به حماس را هدف قرار داد که به شهادت ۳ نفر و زخمی شدن ۱۱ نفر دیگر منجر شد. 

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول