اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

تحصیل بیش از 1300 دانش‌آموز در مدارس استثنایی چهارمحال و بختیاری

رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: هم‌اکنون یک هزار و ۳۰۵ دانش‌آموز در ۲۳۷ کلاس درس و ۵۰ مدرسه استثنایی استان مشغول به تحصیل هستند.

تحصیل بیش از 1300 دانش‌آموز در مدارس استثنایی چهارمحال و بختیاری

عباس داوطلب امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در شهرکرد با اشاره به روز جهانی خط بریل، گفت: این خط از ۶ نقطه و ۶۳ حروف برجسته الفبا تشکیل شده است و در کتب تحصیلی دانش‌آموزان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

استفاده از باقی‌مانده بینایی از اهداف مهم اداره آموزش استثنایی 

رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به چهار کلید واژه مهم و اساسی در مدارس استثنایی از ابتدای ثبت‌نام نوآموزان در مقطع پیش‌دبستانی تا پایان متوسطه، ادامه داد: هدف مدارس استثنایی آموزش خط بریل، جهت‌یابی و حرکت، استفاده از باقی مانده بینایی و سایر حواس است که توسط مدارس با نیازهای ویژه استان اجرا می‌شود.

وی عنوان کرد: هم‌اکنون یک هزار و ۳۰۵ دانش‌آموز در ۲۳۷ کلاس درس و ۵۰ مدرسه استثنائی استان مشغول به تحصیل هستند.

داوطلب اضافه کرد: از این تعداد دانش‌آموز ۱۷۲ نفر دچار آسیب بینایی هستند به عبارتی ۱۳.۲ درصد افرادی با نیازهای ویژه هستند.

داوطلب تصریح کرد: این ۱۷۲ نفر نیز تقسیم‌بندی ویژه شده و ۶۵ نفر آن‌ها در مدارس با نیازهای ویژه و استثنایی تحصیل کرده و ۱۰۷ نفرشان نیز تحت عنوان آموزش تلفیقی در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

وی گفت: این اداره مطابق با شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ارسالی از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برای آموزش تلفیقی شرایط بسیار خوبی را فراهم کرده تا افراد بتوانند در کنار دانش‌آموزان عادی در نزدیک‌ترین مدرسه به محل سکونتشان ثبت‌نام کرده و ادامه تحصیل دهند.

رئیس اداره آموزش استثنایی آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: معمولا از دوران متوسطه اول والدین این دانش‌آموزان را در مدارس عادی ثبت‌نام کرده و آموزش و پرورش استثنایی از طریق تهیه بسته‌های مناسب‌سازی شده مثل کتب درشت‌خط، تهیه کتب خط بریل به تعداد مورد نیاز و همچنین با در نظر گرفتن مربیان، رابط تسهیل‌گر این افراد برای آموزش می‌شود.

وی ادامه داد: چهار گروه از این دانش‌آموزان در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند که شامل گروه آسیب‌دیده بینایی، شنوایی، جسمی حرکتی و طیف آسیب‌دیده اوتیسم با بهره هوشی عادی هستند.

ثبت‌نام در مدارس استثنایی از سن ۲ سالگی 

داوطلب عنوان کرد: در مدارس استثنایی از بدو تشخیص مشکل فرزند یعنی سن ۲ سالگی می‌توان کودک را ثبت‌نام کرد و مشاوره و راهنمایی برای والدین از همان زمان انجام شود و تا متوسطه دوم ادامه دارد که درصورت داشتن بهره هوشی عادی می‌توان دانش‌آموز را با رضایت والدین در مدارس عادی تحت آموزش تلفیقی قرار داد.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول