اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

تلاش‌های زلنسکی در منطقه بالتیک برای جلب حمایت بیشتر اوکراین در جنگ با روسیه

رئیس‌جمهور اوکراین همزمان با تشدید حملات موشکی روسیه به کشورش برای جذب کمک‌های بیشتر بین‌المللی وارد کشورهای حوزه بالیتک می‌شود.

تلاش‌های زلنسکی در منطقه بالتیک برای جلب حمایت بیشتر اوکراین در جنگ با روسیه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ولادیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه وارد کشور لیتوانی شد. قرار است وی در ادامه راه از استونی و لتونی نیز بازدید کند.

به گزارش «آسوشیتد پرس» زلنسکی در جریان این سفرها به دنبال جذب کمک‌های بیشتر بین‌المللی برای اوکراین در جنگ این کشور با روسیه است به خصوص آنکه  اوکراینی‌ها به طور خاص به دنبال تقویت سامانه‌های پدافند هوایی خود هستند.

ولادیمیر زلنسکی تصریح کرده که نقطه تمرکزش در جریان سفر به کشورهای منطقه بالتیک،با محوریت تمرکز بر مسائل و موضوعات امنیتی است. اوکراین در مدت اخیر، تلاش‌های زیادی را جهت پیوستن به اتحادیه اروپا و تشکیلات ناتو انجام داده است. در عین حال این کشور قویا سعی دارد تا در زمینه‌های پهپادی و دیگر توانمندی‌های جنگاوری الکترونیک نیز با دیگر کشورها، مشارکت داشته باشد.

کشورهای کوچک حوزه دریای بالتیک از جمله حامیان سرسخت سیاسی، مالی و نظامی اوکراین هستند. این دسته از کشورها به قدرت‌های غربی نیز فشارهای زیادی را وارد می‌کنند تا نیازهای تسلیحاتی اوکراین را در جنگ با روسیه تامین کنند.

برخی به این نکته اشاره می‌کنند که کشورهای کوچک حوزه بالتیک نگران هستند که مبادا در صورت پیروزی روسیه در جنگ اوکراین، اهداف بعدی مسکو، آن‌ها باشند. لیتوانی، لتونی و استونی در سال 2004 میلادی به تشکیلات ناتو پیوستند و خود را تحت حفاظت نظامی آمریکا و متحدان غربی آن قرار دادند.

اکنون تشدید حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در مدت اخیر سبب شده تا مقام‌های اوکراینی مدام از ضرورت تقویت توان تسلیحاتی خود صحبت کنند. زلنسکی از ابتدای جنگ اوکراین تاکنون فشارهای زیادی را بر بازیگران مختلف بین‌المللی به ویژه در جهان غرب وارد کرده تا به ارائه کمک‌های خود به اوکراین در بحبوحه جنگ این کشور با روسیه ادامه دهد.

با این حال به تازگی کنگره آمریکا در روند ارائه کمک‌های مالی و تسلیحاتی به اوکراین موانع جدیدی را ایجاد کرده است و مانع اجرای سیاست‌های بایدن در زمینه ارائه کمک‌های نظامی بیشتر به این کشور شده است. امری که ناامیدی زلنسکی از تداوم حمایت‌های آمریکا را در جریان جنگ با روسیه به دنبال داشته است.

پایان پیام/.

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول