اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  مازندران

اما و اگرها اجرای قانون تعارض منافع در بهزیستی مازندران

اجرای قانون تعارض منافع در بهزیستی مازندران با اما هنوز با اما و اگرهای همراه بوده که مدیرکل بهزیستی به این موارد پاسخ داده است.

اما و اگرها اجرای قانون تعارض منافع در بهزیستی مازندران

خبرگزاری فارس مازندران ـ بخشنامه تعارض منافع و شفاف‌سازی فعالیت‌های سازمان بهزیستی کشور در تاریخ ۱۲ مهرماه سال ۹۸ به مدیران بهزیستی سراسر کشور ابلاغ شده است.

بر اساس این بخشنامه از صدور هرگونه موافقت اصولی، پروانه فعالیت و پروانه تأسـیس مراکز بهزیستی برای رئیس و معاونان سازمان، مشاوران رئیس و مشاوران معاونین سازمان، مدیران کل ستادی و استانی، معاونان و مشاوران مدیران کل ستادی و استانی، روسای بهزیستی شهرستان‌ها و معاونان ایشان، کارشناسان ناظر و کارشناسان مسؤول، مدیرکل حراست، معاون و کارشناسان مربوطه، مـدیرکل مـدیریت عملکرد، معاون و کارشـناسان مربوطه، روسای واحـدهای اداری مالی و اشـتغال، مسؤولان و کارشـناسان مدیریت عملکرد، مسئولان و کارشناسان حراست، مدیرکل حقوقی و کارشناسان مربوطه و مسؤولان امور حقوقی و کارشناسان آنها در بهزیستی سراسر کشور باید خودداری شود.

در این قانون پیش‌بینی شده است که اگر افراد یاد شده در حال حاضـر مجوز فعالیت از بهزیستی اسـتان مربوطه و یا بهزیستی کشور را دارند، باید نسـبت به واگذاری امتیاز مرکز در حال فعالیت خود، حداکثر ظرف مدت ۳ ماه، به مؤسسات خیریه‌ای که قبل از تاریخ ابلاغ این بخشنامه به ثبت رسیده اند، اقدام کنند.

همچنین  عضویت افراد در مؤسسات خیریه در قالب هیأت امنا، هیأت مدیره و مدیرعامل ممنوع بوده و چنانچه در هیأت امناء، هیأت مدیره و یا مدیرعامل مؤسسه یا مؤسسات خیریه عضویت دارند باید از عضویت کناره‌گیری کنند.

همچنین صدور مجوز  برای بستگان درجه یک پدر، مادر، خواهر، برادر، پسر، دختر و همسر است؛ مسـؤولیت نظارت بر حسن اجرای این بخشنامه در سطح کشور به عهده معاونان و مدیران محترم ستادی و در سطح استان‌ها به عهده مدیران کل محترم استانی است.

بر اساس این مصوبه قانونی مواردی از عدم اجرای تعارض منافع در بهزیستی مازندران در اختیار خبرنگار فارس قرار گرفته است که درباه صحت و سقم آن با مدیرکل بهزیستی مازندران گفت‌وگو کردیم.

بیش از ۱۰ ماه  بخشنامه تعارض منافع در بهزیستی کشور در حال اجرا است.

در اجرای این طرح تعدادی از کارمندان بهزیستی مجبور به ترک محل اداری خویش شده و  حقوقشان هم کسر شده و به مراکز تحت پوشش بهزیستی هدایت شدند.

اینکه این تصمیم سازمانی بوده و تعدادی از کارمندان به این خاطر به دیگر مراکز ارجاع داده شدند بحثی نیست، اما موضوع این است که چرا این طرح به صورت نصفه و نیمه در بهزیستی مازندران عملیاتی شده چرا بعضی از کارشناسان مرکز مشاوره خصوصی دارند هنوز در ستاد بهزیستی استان مشغول فعالیت هستن ولی افرادی که عضو هیت مدیره و امنای موسسه خیریه بودند از ستاد اخراج شدند؟

چرا بعضی از روسای ادارت بهزیستی شهرستان‌ها از جمله مرکز مشاوره دارند و از بهزیستی خرید خدمت گرفتند؟

چرا یکی از پزشکان مرکز درمان اعتیاد داره ولی در اداره بهزیستی ساری کارشناس تخصصی داره فعالیت می‌کنه؟

چرا یکی از مدیران میانی مرکز مشاوره‌ای تحت نظارت خودش داشته و خودشان هم در مرکز از ساعت ۱۵تا ۲۱مشاوره می‌دهد و همچنان به فعالیت خویش در این حوزه ادامه می‌دهد؟

فرزاد گوهردهی مدیرکل بهزیستی مازندران،در این ارتباط اظهار کرد:در این ابلاغیه به مدیران بهزیستی اعلام شده است برای افرادی که بهزیستی داری مسؤولیت نظارتی یا مدیریتی هستند، نمی‌توانند از تاریخ ابلاغ پروانه فعالیت یا موافقت اصولی برای فعالیت‌های مربوط به بهزیستی دریافت کنند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یادآور شد: به کسانی که پیش از این طرح داری فعالیت مددکاری در بهزیستی بودند فرصت داده شد تا مجوز خودشان را واگذار کرده یا اینکه از منصب خودشان استعفا دهند.

وی اضافه کرد: یک بند دیگری هم در این ابلاغیه وجود داشت که اگر افراد مسؤول در بهزیستی به عنوان عضو هیأت امنا یا موسسات خیریه فعالیت دارند، عضویت آنها باید لغو شود یا اینکه از سمت خودشان استعفا دهند.

گوهردهی ادامه داد: در این ابلاغیه تاکید شده ضمن اینکه افراد  مسؤول خودشان هم نمی‌تواند مجوزهای فعالیت‌های مربوط به بهزیستی را دریافت کند برای پدر، مادر، برادر، همسر و خواهر فرد مسؤول در بهزیستی هم ممنوعیت دارد.

وی در ارتباط با مسؤولیت اداره بهزیستی رامسر، گفت: این مسؤول از مجوز خویش انصراف داده و مجوزش از اردیبهشت ماه لغو شده است.

مدیرکل بهزیستی مازندران درباره مسؤولیت مدیر تنکابن و مطرح شدن بحث تعارض منافع، افزود: مجوز فعالیت فیزیوتراپی اصلا توسط بهزیستی صادر نمی‌شود، مجوز فیزیوتراپی توسط دانشگاه علوم پزشکی صادر شده و ارتباطی به بهزیستی ندارد.

وی درباره قرار گرفتن فعالیت گلچوبی معاون اداره بهزیستی استان در بحث تعارض منافع، بیان کرد: خودش هیچ مجوزی از اداره کل بهزیستی استان مازندران ندارد، همسرش مجوز مرکز مشاوره داشته، برابر بخشنامه تعارض منافع صدور مجوز جدید از تاریخ بخشنامه ممنوع بوده است و این مجوز پیش از صدور بخشنامه بوده و مشکلی ایجاد نمی‌کند، برای این افراد تمدید پروانه مانعی ندارد و شامل حال این افراد نمی‌شود.

گوهردهی درباره بحث تعارض منافع یکی از پزشکان در مرکز ساری، بیان کرد: پست سازمانی این پزشک را در راستای اجرای این ابلاغیه لغو کردیم و حدود دو میلیون تومان از حقوقش را کسر کردیم.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول