فاطمه موحدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رابر اظهار داشت: مصرفکنندگان گوشت نباید خارج از محیط کشتارگاه اقدام به کشتار دام کنند.
وی ابراز داشت: عدم رعایت بهداشت فردی در کشتارگاه و همچنین کشتار غیر بهداشتی و قاچاق دام یکی از مخاطرات جدی انتقال بیماری از دام به انسان به ویژه به سلاخان و کارکنان کشتارگاههای دام است.
موحدی با اشاره به احتمال شیوع بیماری مشترک انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو تصریح کرد: این بیماری نوعی بیماری ویروسی است که عامل انتقال آن ویروسی به نام هیالوما است.
وی با بیان اینکه بیماری تب کریمه کنگو در دام علامت واضحی ندارد، افزود: این بیماری به طور معمول با تب نامشخص همراه است.
موحدی عنوان کرد: بیماری مذکور در انسان با بروز علایمی مانند خونریزیهای گسترده زیرجلدی، دستگاه گوارش، خون دماغ شدید و خونریزیهای غیر قابل کنترل همراه است.
وی گفت: شبکه دامپزشکی رابر مبارزه با انگلهای خارجی دام از طریق سمپاشی و حمام ضدکنه را برای پیشگیری از بیماریهای مشترک انسان و دام و بیماریهای دام انجام میدهد.
انتهای پیام/ب30/ژ1001