به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم، جلال بهجو صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال گذشته 86 تن گوشت انواع آبزیان در شهرستان جهرم تولید شده که این مقدار شامل 36 تن ماهی گرمابی، 30 تن آبزی برداشت شده از سد سلمان فارسی و 20 تن ماهی سردآبی بوده است.
وی افزود: همچنین بیش از 520 تن انواع آبزیان دریایی به صورت تازه برای مصرف عموم توسط 15 وانت یخچالدار در 10 مرکز فروش آبزیان عرضه شده که مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی جهرم با بیان اینکه بیش از 330 تن ماهی به صورت کنسرو شده نیز وارد این شهرستان شده است، ابراز داشت: امید داریم با ترویج مصرف ماهی که از آن به عنوان غذای سلامتی یاد میکنند شاهد جامعهای سالم و بانشاط باشیم.
وی همچنین با اشاره به تولید گوشت مرغ در جهرم خاطرنشان کرد: سال گذشته در 150 واحد مرغداری گوشتی در سطح شهرستان جهرم بیش از 5 میلیون قطعه جوجهریزی صورت گرفته است.
بهجو در ادامه بیان کرد: از این مقدار جوجهریزی بیش از 7 هزار تن گوشت سفید مرغ تولید و علاوه بر مصرف در داخل به شهرستانهای همجوار و استانهای دیگر نیز صادر شده است.
انتهای پیام/غ20/ض1002