علی شعیبی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به عواملی که احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را بالا میبرد اظهار داشت: افرادی که در محیط شغلی شان با آفتکشها سر و کار دارند مانند کشاورزان و یا افرادی که در محیط با منگنز سرو کار دارند مانند جوشکاران بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه علل این بیماری در حال حاضر ناشناخته است، تصریح کرد: در این بیماری سلولهای مغزی در یک ناحیه خاص زودتر از زمان شروع به از بین رفتن میکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به راهکارهای پیشگیری از این بیماری خاطرنشان کرد: استفاده از رژیم غذایی سالم به ویژه میوهجات و سبزیجات تازه و بهرهمندی از ویتامینها به اندازه کافی یکی از راهکارهای مهم پیشگیری و به تأخیر انداختن این بیماری است.
شعیبی تاکید کرد: فعالیت فیزیکی و فکری نیز نقش بسیار موثری در پیشگیری و به تاخیر انداختن این بیماری ایفا میکند.
عضو مرکز تحقیقات اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد شیوع این بیماری را در بانوان و آقایان یکسان دانست و افزود: شیوع این بیماری به نژاد نیز بستگی دارد و در حال حاضر بروز آن 18 درصد در هزار است که پیشبینی میشود در 20 سال آینده به 630 نفر در 100 هزار برسد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارتباط با علائم این بیماری اظهار داشت: این بیماری در سنین بالا معمولاً بعد از 60 سالگی دیده میشود و علائم اصلی آن کندی حرکات، لرزش در وضعیت استراحت به ویژه در دستها ، کوتاه شدن قدمها و کم شدن پلکزدنها است.
وی ادامه داد: ممکن است به مرور زمان کم کم علائم شدیدتر شود که حملات سقوط ایجاد میکند ولی به وجود آمدن این مرحله نزدیک 3 دهه طول میکشد.
انتهای پیام/ح20/گ1003