به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از اداره روابطعمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، غلامرضا هادربادی اظهارکرد: 400 تن گوشت شتر در شش ماهه نخست سال جاری تولید شده است که حدود چهار درصد تولید گوشت قرمز استان است.
وی افزود: حدود 3 هزار و 500 نفر شتر در سال جاری کشتار شده و صادرات گوشت از خراسان جنوبی انجام میشود که در سال معادل یکهزار و 883 میلیون ریال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی ادامه داد: حدود 24 هزار نفر شتر در خراسان جنوبی وجود دارد که از این حیث استان رتبه سوم در کشور را دارا است.
هادربادی بیان کرد: نوع و نژاد شترهای استان از نوع گوشتی و نژاد بومی است و نهبندان و خوسف بیشترین سهم در نگهداری و پرورش شتر در استان را دارند.
وی ادامه داد: مشکلات عمده شترداران در سطح استان مشکل بیمه دام، درآمد ناچیز با توجه به نوع پرورش و بالا بودن هزینه تولید به ویژه در سیستم بسته و کمرنگ بودن اجرای طرحهای اصلاح نژادی به صورت ملی در کشور است.
انتهای پیام/غ30/پ3003