اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

پژوهشگر و محقق طب سنتی و اسلامی تاکید کرد

لزوم پیوند صنعت، حوزه و دانشگاه برای تولید غذای حلال طیب

خبرگزاری فارس: پژوهشگر و محقق طب سنتی و اسلامی گفت: برای تولید غذای حلال طیب باید بین صنعت، حوزه و دانشگاه پیوند مستحکم ایجاد کنیم.

لزوم پیوند صنعت، حوزه و دانشگاه برای تولید غذای حلال طیب

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت‌الاسلام جعفر شهشهانی روز گذشته در هفتمین همایش روز جهانی غذا با اشاره به پیوند صنعت، حوزه و دانشگاه گفت: در بررسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که برای تولید محصول حلال طیب باید پیوند مستحکم بین صنعت، حوزه و دانشگاه ایجاد کنیم.

وی در ادامه گفت: اگر در اقتصاد مقاومتی بخواهیم حرکت اساسی بکنیم باید نگاه‌ها را عوض کنیم که این کار در سایه تغییر نگرش‌ها در روش شناسی و معرفت شناسی علوم صورت می‌پذیرد که در پرتو حوزه و دانشگاه است.

پژوهشگر و محقق طب سنتی و اسلامی با اذعان بر اینکه باید فکر کنیم که این عمل طرح جامع و برنامه‌ریزی دقیق می‌طلبد، متذکر شد: اگر بخواهیم غذای حلال طیب تهیه کنیم باید تحقیقاتی ارائه دهیم که از نگاه اسلام و علم برخیزد.

وی افزود: نوشیدن و یا خوردن در روح انسان واکنش به همراه دارد، به همین جهت ما باید به سمت برنامه ای برای تولید برویم که مبنای توحیدی در آن باشد.

شهشهانی تاکید کرد: باید در ایران تولید غذای حلال طیب آغاز شود و زمینه آن ایجاد مؤلفه های تولید صحیح در پرتو صنعت، حوزه و دانشگاه است.

وی اضافه کرد: امیدواریم با عمل به دستورهای دینی، دانش اسلامی به همراه تولید داخلی را برای ایران رقم بزنیم که در کنار آن غذای حلال طیب را از اصفهان به جهانیان معرفی کنیم.

انتهای پیام/ع20/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول