به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، مرتضی صفوی در هفتمین همایش روز جهانی غذا با اشاره به اینکه بیماریهای قلبی و عروقی بیشترین مرگ و میر را به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: آمارهای جدید نشان میدهد که بیماریهای قلب و عروق و همچنین بیماریهای سرطانی درجه دو و سه مرگ و میر در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: متأسفانه در تحقیقات به عمل آمده بررسیها نشان میدهد که در سال 2020 رویه بیماریهایی که منجر به مرگ میشود تغییر پیدا کرده و سرطان جایگاه دوم مرگ و میر را به خود اختصاص میدهد.
متخصص تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: در کتاب مرجع (کراس) 40 تا 60 درصد بیماری متابولیک مرتبط به تغذیه بوده و عامل اصلی آن معرفی شده است.
وی با اذعان بر اینکه چرا ما باید مرتب به فکر درمان باشیم و هیچگاه به پیشگیری فکر نکنیم، گفت: در این چند سال اقداماتی صورتگرفته تا محصولات بهبودیافته برای مردم پیامی داشته باشد و بیماریهایی همچون فشارخون را کنترل کند.
صفوی تصریح کرد: امراضی که به ندرت در سنین بالا دیده میشد، امروز شاهد بروز آنها در سنین پایین به دلیل عدم تغذیه مناسب هستیم و باید سعی کنیم وضعیت تغذیه مردم را سامان ببخشیم تا بسیاری از مشکلات مرتفع شود.
وی در پایان اضافه کرد: خوشبختانه با توجه به آموزشهایی که در کشور داده شده شاهد آن هستیم که اکثر کارخانههای تولید مواد غذایی اقدام به تولید محصول با ضریب سلامتی بالا میکنند.
انتهای پیام/ع20/ض1002