به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، عبدالعزیز فدعمی در شورای سلامت و امنیت غذایی این شهرستان گفت: در ایام محرم و بهویژه دهه اول، بسیاری از افراد به برگزاری مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا (ع) میپردازند و حجم بسیار زیادی از مواد غذایی به صورت نذورات مردمی تهیه و توزیع میشود که لازم است بهداشت و سلامتی مکانهای عزاداری و مواد غذایی توزیعی مورد پایش و کنترل قرار گیرد.
وی افزود: همچنین با نظارت کارشناسان بهداشت، وضعیت بهداشتی مساجد و اماکن مذهبی از لحاظ نظافت عمومی و قربانی کردن احشام در دستههای عزاداری باید کنترل شود.
فرماندار اهواز خاطرنشان کرد: سال گذشته 303 مورد بازرسی از تکایا، مساجد و حسینیهها توسط کارشناسان بهداشتی در ایام محرم صورت گرفت و برای تعدادی از افراد دست اندرکار در مساجد و هیئتها کارت سلامت صادر شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه سال گذشته موارد نامطلوب در این زمینه از سوی بهداشت گزارش نشد.
فدعمی حضور کارشناسان بهداشت در مساجد و حسینیهها به منظور سخنرانی و آموزشهای توجیهی، برنامه کشیک و گروههای بازرسی در روزهای تعطیل و غیر تعطیل، تهیه و توزیع اطلاعیههای بهداشتی در بین متولیان هیئتهای مذهبی، توزیع مواد گندزدا و نمونهبرداری از موادغذایی و آب آشامیدنی این محلها را از جمله اقدامات پیش بینی شده به منظور حفظ سلامت عمومی در ایام محرم و صفر برشمرد.
انتهای پیام/2247/م/ژ1001