اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان‌شرقی خبر داد

تدوین برنامه توسعه‌ای به منظور ارتقای کمی و کیفی تحقیقات حوزه کشاورزی

خبرگزاری فارس: رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان‌شرقی، از تدوین برنامه توسعه‌ای این مرکز در ایجاد ارتقای کمی و کیفی امر تحقیق در حوزه کشاورزی استان خبر داد.

تدوین برنامه توسعه‌ای به منظور ارتقای کمی و کیفی تحقیقات حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حسن منیری‌فر پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید مدیر جهادکشاورزی و کارشناسان شهرستان آذرشهر از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان با اشاره به اهمیت و جایگاه امر تحقیق در تسریع اهداف توسعه‌ای در بخش کشاورزی و ایجاد بستری مناسب در زیربخش‌های کشاورزی گفت: این مرکز به منظور دستیابی به منابع مالی مورد نیاز برای تداوم و توسعه امر تحقیق، درآمدزایی و کارآفرینی را سرلوحه کار خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: این امر علاوه بر حمایت از تولید بخش کشاورزی و بهره‌برداران این بخش در روند کاهش خسارات و افزایش کمی و کیفی تولید محصولات مطلوب، در همگامی بیشتر با سیاست‌های توسعه کشور و حمایت از کار و سرمایه ایرانی، گام‌های مطمئنی را برمی‌دارد.

منبری‌فر در بخش دیگری از سخنان خود، از تلاش برای تجاری‌سازی دانش در حوزه کشاورزی از آن به عنوان محرکی در توسعه تحقیق در این حوزه و درآمدزایی برای ایجاد منابع لازم مالی برای پیشبرد طرح‌های تحقیقاتی یاد کرد.

وی افزود: تلاش بر این است که حجم تعریف شده تحقیقات قابل اجرا در سال‌جاری در فاز اجرا قرار گرفته و با تزریق یافته‌ها در بخش کشاورزی، نتایج حاصله بتواند در تعمیق حرکت به سوی توسعه پایدار، مفید واقع شود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان با اشاره به جایگاه تحقیق در توسعه و ساختارهای توسعه‌ای، از آن به عنوان بزرگراه ورود به حیطه خوداتکایی و استقلال علمی یاد کرد.

 منبری‌فر گفت: آذربایجان‌شرقی به عنوان یکی از اصلی‌ترین مراکز تولید محصولات کشاورزی در کشور تاکنون توانسته با به کارگیری نتایج تحقیقات در این بخش، گام‌های موثری را در روند تولید کیفی و کمی محصولات کشاورزی بردارد.

وی تصریح کرد: با توجه به حمایت‌های مستقیم سازمان از توسعه تحقیق در این بخش، آینده بسیار مطمئن و روشنی برای بخش تحقیقات کشاورزی در امر توسعه آن قابل تصور است.

منیری‌فر با اشاره به سابقه فعالیت 50 ساله این مرکز تحقیقاتی گفت: در بخش آفات و بیماری‌ها، اصلاح و تهیه نهال و بذر، حفظ خاک و آبخیزداری، خاک، آب، فنی و مهندسی، علوم دامی، منابع طبیعی، کنترل و گواهی بذر و زیربخش‌های مرتبط، این مرکز با دارا بودن کادر تحقیقاتی مجرب به توسعه فعالیت‌های خود امیدوار است.

وی اظهار کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان با ایستگاه‌های تحقیقات باغبانی سهند، حفاظت آب و خاک تیکمه‌داش، آبخیزداری و پخش سیلاب شهر تسوج، ایستگاه بوقلمون کشور در تاتار شهرستان خداآفرین، باغ گیاه‌شناسی آذربایجان در تبریز همچنین ایستگاه تحقیقاتی جنگل ارسباران از فعال‌ترین و کارآمدترین مراکز تحقیقاتی بخش کشاورزی شمال‌غرب کشور محسوب می‌شود.

منبری‌فر افزود: این مرکز از هرگونه گسترش و تعمیق ارتباطات بین بخش اجرا و تحقیقات استقبال کرده و اینگونه بازدیدها را به نفع بخش کشاورزی می‌داند.

انتهای پیام/6001/ح/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول