به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، نواب رازمند امروز طی نشستی خبری با بیان اینکه با بازرسی از اماکن عمومی و اسکان مهمانان نوروزی 55 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی غیربهداشتی در هرمزگان تعطیل شدهاند، اظهار داشت: از اول تا هشتم فروردینماه، چهار هزار و 218 مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی و اماکن عمومی، مورد بازرسی و بازدید بهداشت محیط قرار گرفتهاند.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت هرمزگان با اشاره به تشدید بازرسیهای بهداشت محیط در ایام نوروز اضافه کرد: با بازدیدهای کارشناسان از اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی، 82 مرکز غیربهداشتی نیز به دادگاه معرفی شدهاند.
وی افزود: با اهمیت دادن به سلامت مردم، 55 باب اماکن عرضه و تولید مواد خوراکی غیربهداشتی تعطیل شدهاند و از فعالیت آنها جلوگیری شده است.
رازمند با اشاره به اینکه 28 مورد مواد غذایی مشکوک به فاسد شدن برای انجام آزمایش به آزمایشگاه ارجاع داده شده است، اذعان داشت: در راستای طرح سلامت نوروزی پنج هزار و 595 کیلوگرم مواد خوراکی فاسد و غیربهداشتی کشف و از مصرف خوراکی خارج شد.
مدیر گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی گفت: با آغاز سال جدید، 120 نفر بازرس و کارشناس بهداشت محیط از اماکن عمومی و مرکز تهیه و توزیع مواد خوراکی در استان هرمزگان به صورت روزانه بازدید میکنند.
وی افزود: 42 اکیپ بهداشت محیط در سراسر استان هرمزگان نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی را برعهده دارند.
رازمند خاطرنشان کرد: 45 مورد از دکههای فلافلی، یخ در بهشت و بستنیفروش دورهگرد در ایام نوروز نیز جمعآوری شدهاند.
انتهای پیام/88007/ذ20/ژ1001