اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس اداره توسعه ماهیان دریایی اداره کل شیلات هرمزگان عنوان کرد

ظرفیت 90 هزار تنی هرمزگان در پرورش ماهی‌های قفسی

رئیس اداره توسعه ماهیان دریایی و سایر آبزیان اداره کل شیلات هرمزگان پرورش ماهیان در قفس را راه حلی موثر در کاهش فشار صیادی بر ذخایر آبزیان دریایی خواند و از ظرفیت 90 هزار تنی این استان در بخش پرورش ماهی در قفس خبر داد.

ظرفیت 90 هزار تنی هرمزگان در پرورش ماهی‌های قفسی

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات هرمزگان، عبدالرسول دریایی امروز در نشستی با بیان اینکه پرورش در قفس یکی از موثرترین اقدامات در توسعه ذخایر آبزیان و تامین پروتئین دریایی مصرفی جامعه انسانی است، گفت: هرمزگان به واسطه دسترسی به آب‌های خلیج فارس و عمان و برخورداری از جزایر متعدد از توانایی بالایی در این زمینه برخوردار است.

وی تصریح کرد: هرمزگان از گونه‌های مهم و  ارزشمند در این صنعت همچون سوکلا، صبیتی، هامور و ... برخوردار بوده که در راستای زمینه تکثیر و پرورش این گونه‌ها شیلات هرمزگان فعالیت‌های تحقیقاتی و عملیاتی ارزشمندی انجام داده است.

دریایی اظهار داشت: استان هرمزگان در سال 1382 تحقیقات خود را در زمینه پرورش ماهیان دریایی در قفس آغاز کرد و در سال 1384 پس از انجام مطالعات پروژه آزمایشی پرورش ماهیان دریایی در قفس جزیره هنگام را آغاز کرد که در سال 1386 موفق به برداشت محصول شد.

وی پتانسیل  ارزیابی شده برای تولید ماهیان دریایی در قفس در هرمزگان را بیش از نود هزار تن خواند و تصریح کرد: این پتانسیل با بهره‌گیری از جزیره لارک، جزیره هنگام، جزیره قشم، جزیره فارور، جزیره کیش، جزیره هندورابی و بنادر مقام، چیرویه، گرزه و چارک تحقق می‌یابد.

رئیس اداره توسعه ماهیان دریایی و سایر آبزیان اداره کل شیلات هرمزگان، اجرای طرح پایلوت پرورش ماهی در استخرهای خاکی با گونه ماهی هامور و صبیتی، تجهیز و راه‌اندازی مرکز تکثیر کلاهی جهت تولید بچه ماهی در سال 91-92، صید مولد ماهی هامور و صبیتی جهت حمایت از بخش خصوصی، حمایت از شرکت‌های بخش خصوص جهت تولید بچه ماهی و ترغیب و تشویق آنان از طریق خرید بچه ماهی توسط شیلات و توزیع آن بین پرورش دهندگان ماهی و ... را از اهم اقدامات انجام شده توسط شیلات هرمزگان در خصوص توسعه تکثیر و پرورش ماهیان دریایی از سال 89 تا 92 خواند.

دریایی افزود: تولید پروتئین با کیفیت در سبد مصرفی خانوار ایرانی، امکان صادرات محصولات و کسب درآمد ارزی، امکان سوق دادن تشکل‌های صیادی به سمت آبزی‌پروری دریایی پایدار، پایین بودن هزینه ثابت طرح پرورش ماهی در دریا نسبت به پرورش آن در  سیستم‌های خشکی، افزایش ذخایر آبزیان دریایی و ... از اهم مزایای پروش ماهیان دریایی در قفس است.

انتهای پیام/88007/ب/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول