به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، طهماسب غلامپور در این رابطه اظهار داشت: پیشبینی میشود امسال دو هزار تن انگور از سطح 260 هکتار از باغات استان برداشت شود که چهار درصد بیشتر از پارسال است.
وی مساعد بودن آب و هوا و استفاده از توصیههای کارشناسان را از جمله دلایل افزایش برداشت انگور در هرمزگان عنوان کرد و افزود: رودان و حاجی آباد بیشترین سطح زیر کشت انگور استان را دارند.
غلامپور بیان داشت: 95 درصد انگور برداشتی از تاکستانهای استان یاقوتی و بقیه عسکری است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: در اجرای طرح اصلاح، حذف و جایگزینی باغات استان پارسال شش هزار اصله نهال یارانه دار انگور بین کشاورزان توزیع شد و پیشبینی میشود امسال هشت تا 10 هزار اصله نهال انگور دیگر در استان توزیع شود.
غلامپور افزود: تا پایان برنامه پنجم توسعه سطح باغهای انگور استان به 300 هکتار افزایش مییابد.
وی گفت: انگور برداشتی هرمزگان علاوه بر تامین نیاز استان، به استانهای تهران، اصفهان، خراسان رضوی و کرمان هم ارسال میشود.
انگور سرشار از ویتامینهای آ، بی ،سی، منیزیم ،کلسیم، آهن و فسفر است.
برداشت انگور تا اوایل تیر در هرمزگان ادامه دارد.
انتهای پیام/2310/ب