به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سیروس سلماننژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: این طرح با هدف تأمین سلامت و امنیت مواد غذایی و با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و افزایش دما به اجرا در میآید.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح هشت اکیپ ثابت و سیار به مدت سه ماه بر نحوه تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت میکنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اراک ادامه داد: در این طرح یکهزار و 170 واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی در سطح شهرستان اراک به صورت مرتب تحت نظارت و بازرسی قرار میگیرند.
سلماننژاد در بخش دیگری از سخنان خود از شهروندان خواست از خرید هر نوع گوشت قرمز که فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی و برچسب نشانهگذاری است، خودداری کنند.
وی اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و افزایش دما و همچنین احتمال شیوع آلودگیهای ناشی از فساد انواع گوشت لازم است، شهروندان در خرید فرآوردههای دامی از جمله گوشت نهایت دقت را کرده و از خرید هر نوع گوشت قرمز فاقد مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اراک تصریح کرد: گوشتهایی که خارج از یخچال نگهداری میشوند نیز ممکن است به انواع آلودگیها آغشته باشند که شهروندان باید از خرید این نوع از گوشتها هم خودداری کنند.
سلماننژاد با بیان اینکه شهروندان فرآوردههای خام دامی را صرفاً از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند، گفت: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت دورهگردی ممنوع است و مردم باید از خرید این گونه فرآوردهها خودداری کنند.
انتهای پیام/87003/م30/ث3001