اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس:

اقامتگاه‎های غیرمجاز به صنعت گردشگری لطمه زده‎اند

نماینده مردم علی‌آبادکتول در مجلس شورای اسلامی گفت: پدیده اقامتگاه‌های غیرمجاز و کارتن به دستان در سال‎های اخیر به صنعت گردشگری لطمه زده است.

اقامتگاه‎های غیرمجاز به صنعت گردشگری لطمه زده‎اند

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، رحمت‎الله نوروزی در نشست با مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان با اشاره به اهمیت حمایت از گردشگری استان اظهار داشت: باید از ظرفیت گردشگری استان گلستان به نحو مطلوب استفاده شود.

وی افزود: استان گلستان در حوزه گردشگری در غرب و شرق استان از توانمندی بالایی برخوردار است که برنامه‎ریزی عملیاتی برای مناطق و طبیعت زیبای استان می‎تواند معضل بیکاری را مرتفع کرده و به توسعه رونق گردشگری در این منطقه منجر شود.

نایب رئیس فراکسیون گردشگری با بیان اینکه در حوزه گردشگری استان گلستان کارهای خوبی در حال انجام است، افزود: گلستان دارای ظرفیت و توانمندی‎های زیاد و بی‎نظیر است چرا که در استان تنوع قومیت‎ها و آداب و رسوم وجود دارد که خود عامل خوبی برای جذب گردشگر است.

نوروزی همچنین از حمایت فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی در راستای توسعه و رونق گردشگری استان خبر داد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان نیز در این نشست گفت: از دیرباز دغدغه اساسی دولت‎ها بسط و توسعه صنعت گردشگری از جمله توریسم داخلی بوده که برای تحقق این مهم کاهش هزینه‎های سفر که زمینه‎ساز سفرهای بیشتر با مدت اقامت طولانی‎تر را فراهم کند، همچنین پدیده اقامتگاه‎های غیرمجاز و کارتن به دستان در سال‎های اخیر به صنعت گردشگری لطمه زده است.

قربان عباسی افزود: با وجود لایحه پیشنهادی بودجه سال 1393 و افزایش هزینه اقامت در مراکز اقامتی مجاز این اقامتگاه‎ها افزوده شده‎اند، همچنین تمایل سرمایه‎گذاران در حوزه ساخت اقامتگاه‎های قانونی گردشگران کمتر شده و بر تعداد اقامتگاه‎های غیرمجاز افزوده می‎شود.

وی در این راستا ادامه داد: با توجه به اینکه بند «ج» تبصره 14 قانون بودجه به این موضوع اشاره دارد که پنج درصد هزینه اقامتی مراکز اقامتی، رفاهی و گردشگری مسافران و نظایر آن توسط شهرداری‎ها اخذ شود، صد درصد منابع موضوع این بند با تصویب شورای برنامه‎ریزی و توسعه استان، صرف توسعه گردشگری، صنایع دستی، حفظ، احیا و مرمت آثار و ابنیه‎های تاریخی، بهسازی محیط، حفاظت محیط زیست و با اولویت مدیریت پسماند می‌شود، شایسته است با تجدید نظر در این بند در خصوص حذف یا کاهش درصد مورد نظر به دو الی سه درصد اقدام شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان همچنین خاطرنشان کرد: در این راستا اولویت مدیریت هزینه‎ها با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مطلوب‎تر به نظر می‎رسد.

عباسی اظهار امیدواری کرد: با اهتمام نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و حذف یا تغییر بند ج تبصره 14 قانون بودجه، ضمن حمایت از سرمایه‎گذاران صنعت گردشگری، شاهد رونق و توسعه بیش از پیش صنعت گردشگری در استان گلستان باشیم.

انتهای پیام/2307/ر/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول